התלוננתי במשטרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלוננתי במשטרה
    אנוממי
    21/08/2012

בעלי מרים עלי ידיים והפעם הוא הגזים כי עכשיו הוא השאיר לי סימנים והתלוננתי במשטרה והוא כמובן מאשים אותי הוא קיבל צו הרחקה ל10 ימים ואני לא יודעת
    מה יהיה אחר כך אני לא יודעת מה לעשות יש לנו 3ילדים קטנים ואני במתח כי עדיין יש לי רגשות אליו והוא יכול להשתמש בזה כדי לפגוע בי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלוננתי במשטרה

הוספת תגובה

• התלוננתי במשטרה - תגובה

ד``ר מני מלכה
    21/08/2012

שלום לך

את לא לבד!
    אנא פני בדחיפות למרכז לטיפול ומניעת אלימות במקום מגורייך.

כדאי שתדעי שנשים רבות שחיות בקשר זוגי אלים מרגישות אשמות לאחר תלונה במשטרה. למרות שבסך הכך הן עושות זאת כדי להגן על עצמן. הרי לאף אחד אין זכות לפגוע בך ובגופך, הם שלך!!!

אני עצמי טיפלתי בלא מעט נשים אשר סבלו שנים רבות עד שאזרו אומץ להגיש תלונה ואחר כך הצטערו על כך שחיכו וסבלו כל כך הרבה שנים.

אני חושב שבאמצעות התלונה העברת מסר חשוב מאוד לבעלך- עד כאן! לכן לדעתי, כל הכבוד לך!!!!

גם הרגשות שיש לך כלפיו, הם רגשות לגיטימיים. זה חלק מהבילבול.

לכן חשוב שתידעי שאת לא לבד. במרכז למניעת אלימות תזכי לליווי של אנשי מקצוע שפגשו נשים רבות. המשפחה כולה תוכל לקבל סיוע.

אל תחכי, תנסי... מגיע לך לקבל עזרה.

מני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו