צו הגנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צו הגנה
    איילת
    24/09/2012

נמצאת בהליכי גירושין קשים קרוב לשנתיים. כרגע בעלי קיבל צו הרחקה וצריך לחזור בעוד מספר ימים .ביקשתי צו הגנה פירטתי לו עד כמה אני מפחדת מהאיומים שלי ועד כמה אני לא רגועה כשהוא בבית ואת כל הקללות והעלבונות שאני חוטפת ובכל זאת לא אישר לי בטענה שזה לא מספיק מצדיק צו הגנה זה נראה לכם נורמלי שבעצם באתי טיפה יותר מוקדם ולא עם פנס או מגובסת ועל כן לא מגיע לי צו הגנה ? אם שופט אחד הרחיק אותו למס ימים למה שופט אחר לא רואה בזה מספיק חמור? מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צו הגנה

הוספת תגובה

• צו הגנה - תגובה

פנינה דובו
    25/09/2012

שלום איילת,
    כן, למרבית הצער לא תמיד מספק בית המשפט את ההגנה כולה ובמקרה זה עליך לחפש אפשרויות אחרות להגנתך. גם לא תמיד צו הגנה מהווה הגנה מספקת. לכן יש לבחון אפשרויות נוספות.
    אם את כבר בקשר עם הרווחה או שיש לך ילדים בבית, בהנחה שגם הם סובלים מהמצב, בקשי להתייעץ עם עובד/ת רווחה המתמצא/ת בתחום האלימות במשפחה או עם פקידת סעד לסדרי דין או חוק נוער.
    אם יש לך מקום בו את יכולה לשהות כשיחזור לבית, אולי עדיף שתשהי מחוץ לבית ותמתיני לראות את תגובתו. אם יאיים או יטריד אותך תוכלי כמובן להתלונן במשטרה או לפנות שוב להוצאת צו הגנה.
    אפשרות נוספת - שלא תהיי לבד בבית כשבעלך חוזר ותמתיני לראות כיצד הוא מתנהג.
    בכל מקרה כדאי לך להיעזר באיש מקצוע מהרווחה כדי לעשות הערכה מקצועית לגבי מסוכנותו של בעלך ולמצוא את המענה המתאים ביותר עבורך. אם יש צורך, כדאי לבחון גם אפשרות לשהות במעון לנשים מוכות.
    נכון, זו בטח לא התשובה שהיית רוצה לקבל, אבל עליך להגן על עצמך, גם אם השופט צדק וגם אם לא. שמרי על עצמך,

פנינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו