זקוק נואשות לעזרא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוק נואשות לעזרא
    tomer
    19/10/2012

אני בחור נורמטיבי הנשוי 15 שנה ובעל מקצוע חופשי . אני בחור מקובל בחברה . בעייתי היא בבית . אני נוטה להתרגז במהרה על כל דבר קטן ואפילו לא מהותי . לעיתים אישתי מצליחה לגעת בנקודות רגישות המוציאות אותי מדעתי על לכדי אובדן שליטה המביא אותי להתנהגות אלימה מילולית ולפעמים אפילו פיזית . בדעה צלולה וקרה אני מודע לעובדה שאני לא בסדר בהתנהגותי זו , אבל מאחר ואני באובדן שליטה באותם רגעים נתונים איני יודע איך להתמודד עם כך . מאחר ואני מאוד רוצה להשתנות ולפתור את בעייתי לפני שזה יהיה מאוחר מדי , אודה לכם על המלצה על סוג טיפול נכון ( פסיכולוג קליני למשל ) והפניה לכתובת הנכונה לטיפול בבעייתי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוק נואשות לעזרא

הוספת תגובה

• זקוק נואשות לעזרא - תגובה

ד``ר מני מלכה
    19/10/2012

הי תומר

מומלץ לפנות למרכז לטיפול ומניעת אלימות במשפחה במקום מגורך.

במרכז תוכל לקבל ייעוץ ראשוני ובהתאם לצורך תיבנה עבורך תוכנית טיפולית.

מומלץ לבקש להשתלב בקבוצה לניהול ושליטה בכעסים .

בהצלחה

מני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול במרכז לטיפול ומניעת אלימות ?

tomer
    25/10/2012

כיצד ניתן לקבל טיפול במרכז לטיפול ומניעת אלימות במשפחה לא בעיר מגורי , אלא בעיר אחרת . זהו תנאי בל יעבור לנכונות לטיפול שהוא הכרחי מבחינתי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול במרכז לטיפול ומניעת אלימות ? - תגובה

ד``ר מני מלכה
    25/10/2012

מצטער אך איני בקיא בפרטים הבירוקרטיים.

אני מציע לך להתקשר למרכז למניעת אלימות במקום מגורך, ולברר זאת. לא תחוייב להזדהות בטלפון כדי לקבל תשובה על שאלה שכזאת.

יש לך כמובן אפשרות אחרת והיא לקבל טיפול בשוק הפרטי.

מני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו