בין הפטיש לסדן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בין הפטיש לסדן
    LOLI
    23/10/2012

אני חייה עם גבר כבר חמש שנים ויש לנו ילדה משותפת בת שנתים וקצת ומאז שהיא נולדה אני חווה מעשי אלימות והשפלה שאני תמיד אשמה והוא נפרד ממני מספר פעמים ואני תמיד רצה אליו בחזרה אני אוהבת אותו ואני גם מאוד תלותית בו לא מבחינה כלכלית אלא אני לא יכולה לסבול תמחשבה שלא נהיה ביחד יותר . אני באמת אוהבת אותו הוא בנאדם טוב חוץ מהריבים והמקרים של האלימות שאני חשה אשמה ומושפלת ובאותו רגע אני אומרת לעצמי אני שווה יותר ושאני צריכה זהו לחתוך אך מיד זה עובר לי כאילו לא היה כלום עד הפעם הבא . נכון כרגע אנחנו במצב כלכלי גרוע מאוד וזה משפיע אבל עדיין . כשאני באה ואומרת לו שהוא אלים הוא צוחק ואומר לא מכיר בזה. ולאחרונה והא התחיל להכיר בזה הוא לא מכון לעבור טיפול הוא אומר שיש דברים יותר חשובים כמו לדאוג לעתיד שלנו מבחינה כלכלית וכאהלה וגם הוא אומר שרק אני מצליחה להוציא ממנו את זה עובדה הוה היה במלא מערכות יחסים והוא לעולם לא היה אלים ושזה רק איתי . אז אמרתי לו שמספיק שזה היה איתי זה יהיה גם בעתיד . והוא התעלם ממני הוא באמת אדם טוב אני כרגע ממש לא יודעת מה לעשות אני אוהבת אותו באמת וכן רוצה לשפר תזוגיות שלנו ומוכנה להשקיע אך מצד שני לא מגיע לי היחס המשפיל והאלימות . אני אישה עם תואר שני ועובודה טובה ואחת שמסתדרת בחיים . אני לא מאמינה שנפלתי ואני גם כאילו מעלימה את זה מהיום יום שלי בכלל . אני ממש לא יודעת מה לעשות .והיתי אצל עובדת סוציאלית ברווחה שמטפלת באלימות במשפחה וזה לא ממש עזר לי כי חזרנו להיות ביחד .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בין הפטיש לסדן

הוספת תגובה

• בין הפטיש לסדן - תגובה

פנינה דובו
    25/10/2012

שלום loli,
    אני מציעה לך לטפל בעצמך ולא לחכות עד שסביבתך תשתנה.
    יש הרבה שאלות שעולות לי:
    למה לא מיסדתם את הקשר ביניכם?
    למה את לוקחת עליך את האשמה?
    מה המקור לתלותיות שלך?
    למה את מוכנה להקטין את עצמך?
    אגב, זה שחזרתם יחד לא אומר שהטיפול לא הצליח. טיפול טוב אמור לעזור לבני הזוג - גם אם זה אחד מהם - לברר מה הרצון והבחירה שלהם ולסייע להם למצוא את הדרך לממש את מה שהם רוצים להשיג בחיים שלהם. אם המטרה שלך להישאר איתו, תבחני את עצמך ומה מאפשר לך לקיים את זה ומה לא ואז יהיה לך יותר נכון לעשות החלטה. את יכולה לעשות את השיקולים שלך ולפעול למענם - את לא יכולה להחליט בשבילו. ולכן, אם אין ביניכם הסכמה על החיים המשותפים ועל היחסים ביניכם, שוב, תחליטי את אם זה מתאים לך או לא. והוא צריך לעשות את ההחלטה שלו. אם הוא לא מוכן לקחת אחריות על עצמו ועל הקושי שלו, גם כחלק מהתחשבות והכרה בך ובצורך שלך, זה לא סימן טוב לבאות ואולי גם לא שווה בשבילך להישאר איתו.
    כדי להגיע עם עצמך לתשובות הנכונות לך, כדאי להיעזר במטפל מקצועי. אם לא ברווחה, חפשי באופן פרטי, אבל שיהיה מומחה לאלימות בין-זוגית.

את בחורה נבונה ומעשית. את לא יכולה להעלים מעצמך את מה שאת עוברת.

תצליחי!
    פנינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו