שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    סיון
    02/03/2008

שלום רב,
    אבי משתמש באלימות מילולית כנגד אימי כבר כמה שנים. אני בת 20 ולא מסוגלת יותר לשמוע מריבות וקללות. דיברתי איתו מלא פעמים לא עזר. אמא שלי לא עוזבת אותו.
    מה אפשר לעשות במצב כזה קשה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• סיון

ד''ר גיא אנוש
    03/03/2008

סיון שלום, את כבר בת 20 ובוגרת, וגם הורייך בוגרים. הורייך חיים עם האלימות המילולית של אביך מזה כמה שנים לפחות, אולי עוד מההתחלה. הבחירה לעשות שינוי (ואני מקווה עבורם שכך יבחרו) היא שלהם, או שאביך יבין שהוא פוגע ויפסיק, או שאמך תחליט להעמיד אותו בפני בחירה - האם להפסיק או שתפרד ממנו, או שהיא תחליט פשוט להפרד. בכל מקרה - זה שלהם ולא שלך - עם כל הכאב שבכך. את כבר בוגרת, ואם אינך יכולה לשכנע אותה או אותו לעשות שינוי משמעותי - כל שנותר לך זה לקבל את הבחירה שלהם ולנסות אפילו לכבד את זכותם לבחור לחויות באויירה שכזו, וללכת לדרכך לחיות את חייך.

צר לי, אך לעיתים אנשים בוחרים לחיות באופנים לא רצויים, אך מלבד לנסות לשכנע ולהשפיע - אין הרבה שביכולתך לעזות.

בהצלחה
    גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו