אחרי שהוא עצור!! מה עלי לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי שהוא עצור!! מה עלי לעשות?
    מיה
    04/11/2012

שלום ,אני אמא ל -2 בנים קטנים ,האקס שלי ,שיש לי תינוק מימנו. איים להרוג אותי שילשום ,תיקתק בדלת ואמר שרק רוצה לשוחח , ממש ראתי את המוות קרוב אלי לצערי ,הצלחתי בפסיכולוגיה הפוכה לצאת מיזה ,וזה היה קשה מאוד אבל תודה לאל הצלחתי .
    הגשתי למחרת תלונה במישטרה ,והוא נעצר אתמול ,ומכאן אני מאמינה שישלח למעצר ,או לאישפוז שכן יש לו עבר פסיכאטרי.
    אני גרה עם ילדי בישוב קטן בצפון ,כמה בלוקים מהבית של הוריו ושלו ,אני יודעת שעצרו אותו ,אבל יש בי מאין פחד להיות כאן ,שמה הוא ישתחרר ,יברח ,ואז יעשה לי משהו.
    ללכת למקלט לנשים מוכות נשמע קצת מעייף.\
    השאלה שלי האם כדאי לי לעזוב את העיר ,לאיזור רחוק בארץ.
    לא שיש לי את האפשרות כל כך ,שכן יש לי דירה ציבורית ,וגם אם אנסה לבקש עברה זה יקח זמן ,ואף אחד לא מבטיח לי תשובה חיובת.
    או שאני אשאר ולא אפחד ,כי המעצר או האישפוז ילמדו אותו לקח?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אחרי שהוא עצור!! מה עלי לעשות? - תגובה

פנינה דובו
    04/11/2012

שלום מיה,
    אני מאמינה לפחד שלך ומציעה להקשיב לו. אף אחד לא יכול לדעת בוודאות כיצד יתנהג האקס שלך וביחוד אם מדובר בבעייה נפשית. עליך לעשות הכל כדי להגן על ילדיך ועליך.

מהנסיון שלי לא תמיד מעבירים למעצר במקרה זה וגם לא לאשפוז. בנוסף, מגוריך בסמוך לבית הוריו גם הם יכולים להוות קושי בהמשך.

אם עדין אין לך קשר עם מרכז טיפול באלימות במשפחה (אליו יפנו אותך מלשכת הרווחה באזור מגוריך), אני ממליצה לך לפנות אליו. שם יבדקו ביחד איתך ביחד מהן האלטרנטיבות שלך במצבך המיוחד ובאיזה מהן לבחור; שם יעשו הערכה באיזה רמת סיכון את נמצאת ושם יכולים גם לסייע לך במימוש זכויותיך בתחום הדיור ועוד.

בהצלחה,
    פנינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מיה
    04/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוחרר למעצר בית בעירי הים, הזו ממש?

מיה
    07/11/2012

היום כנראה מיותר להגיש תלונה על איום ברצח!!!! לקוחים את זה ממש בקלות דעת.
    עכשיו אני מבולבלת מאוד להישאר או לברוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעברי דחוף

מור
    29/01/2013

לא חסר מיקרים מזעזעים במיוחד שיש לו עבר פסיכאטרי איך את ישנה בליילה בכלל ?
    אם הדירה שלך היא דירת עמידר הם ישמעו את הנסיבות שלך וישר יעבירו אותך
    ללא כל תהליך ארוך תלכי אליהם דחוף!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו