מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשד לאלימות אצל השכניםא28/12/2012
שלום,
אני גרה במרכז תל אביב ויש אישה שגרה כנראה ברחוב שלי וכבר כמה פעמים ראיתי אותה מסתובבת ברחובות, עם סימני מכות, ולפעמים גם ישנה בחוץ. אני לא יודעת בדיוק איפה היא גרה אבל כמעט בטוחה שמדובר באישה שסןבלת מאלימות קשה בבית. אני לא יודעת איך אני יכולה להתערב ולעזור, אבל שןבר את ליבי לראות אותה סובלת כל כך. מה גם שהמעון של ויצו נמצא כל כך קרוב. אשמח לעצה מה אפשר לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד לאלימות אצל השכנים - תגובה
פנינה דובו02/01/2013שלום לך,
את מעלה דילמה: מצד אחד יתכן והאשה זקוקה לעזרה ומצד שני היא אשה בוגרת ואולי איננה מעוניינת בהתערבות אחרים וזו זכותה.
את יכולה לפנות אליה ולשאול אם היא זקוקה לעזרה. אם היא משתפת פעולה, את יכולה להציע לה ללוותה לאחד מהשרותים: שרותי בריאות (קופ"ח), שרותי הרווחה, אולי למעון שבקירבת מקום, או לאדם שהיא מכירה ויכול לעזור לה, ואפילו למשטרה.
השרותים שציינתי יודעים לעשות את האבחנה לגבי הצורך של אותה אשה ולהפנות אותה למקום המתאים.
נסי, אולי תצליחי,
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)