היתה אהבה וזה הפך לאכזריות כואבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היתה אהבה וזה הפך לאכזריות כואבת
    זארה
    05/01/2013

אני וחבר שלי אנחנו שנתיים ביחד עברנו הרבה קשיים בדרך כלכליים ונפשיים ועברנו הכל רק בגלל שאני ספגתי את המכות שהוא מביא לי בעיקר בשיאי הלחץ...אם לא קיבלתי מכות אז הוא היה משפיל אותי וגורם לי להרגיש שאני אשמה בהכל. היתה לנו אהבה יפה הוא היה מחזר ורומנטיקן נתן לי להרגיש שאין יותר ממני עם הזמן עברנו שלבים זוגיים חשבתי שאנחנו עוברים שלב (אני בת 28 ממש עוד כמה ימים וגם הוא נולדנו יום אחרי יום ) הוא בן 30 למרות שהוא כבר הביא לי מכות בעבר זה בדרך כלל קרה כשהוא שתה יותר מידי והוא שותה כל ערב בקבוק ויסקי שלם לבד ואז הוא נהיה בן אדם אחר עבר הרבה זמן מאז שקיבלתי מכות כאילו שכחתי מזה כדי לא להתמוד עם המציאות שהיא חלמנו ביחד דיברנו על ילדים משפחה עם הזמן הוא התחיל לזרוק עליי פס להתעלם ממני להשפיל אותי לזרום בחיבוקים מוארחים עם כל בחורה שהוא קצת מחבב שולט בי בהכל מחליט את כל ההחלטות בוא נומר שגם אם הייתי רוצה לתת את דעתי או החלטתי הייתי מקבלת מכות רצח או השפלות וצעקות שאני לא הייתי מסוגלת להתמודד איתם. אתמול בכיתי ממש וביקשתי ממנו לתת לי אהבה אמרתי לו שאני כבר לא יודעת איך להמשיך את זה חסר לי המון ממנו והוא לא במקום כמוני אמיתי ורציני לחיים כאילו אם אני אישתו לעתיד איך הוא יכול להתנהג אלייככה הרי אני צריכה ליהיות לו הכי חשובה . לפעמים אני שואלת את עצמי על מי אני עובדת כמה תקוות שאוו הוא הביא לי מכות כמו בסרטים אני בהלם לא מאמינה אנחנו גרים בארץ אחרת כאשר הוא גר כאן כמעט 10 שנים סובב חברים ואנשים ומכרים ואני מאוד לבד ....הוא הביא לי בוקסים לפנים תפס אותי בשיער על הריצפה ומפוצץ לי את הפנים על הריצפה בועט בי בכל הזדמנות שאני רק מתחילה לנשום כל כך כואב וקשה לי אני מרגישה שאני בבעיה נפשית חמורה. אני לא יודעת למה למרות הכל יש לי תקווה שהדברים יסתדרו ואוהבת אותו למרות המכות אני לא יודעת למה?! אחרי מה שהוא עשה לי אני כבר לא יודעת כמה אני מעריכה את עצמי אם אני יכולה להרגיש משהו למישהו שהתנהג אליי ככה אין לי עם מי לדבר על זה אני מבויישת מעצמי שאני נמצאת במקום הזה אני צריכה עזרה אני כל הזמן חולמת על הרגעים היפים שהיו בינינו שגם אם הם יחזרו איך אני יכולהלקים מפשחה אם בן אדם אלים ככה כלפיי. אם אני חולה הוא מתעלם ממני יותר אין לו כוח לטפל או להתמודד עם מצבי יום אחד היה לי התקף חרדה באמצע נהיגה שהוא היה איתי אמרתי לו שאני חייבת בית חולים תוך כדי חניקה וחובר אוויר לנשימה הוא רב איתי במצב שלי שאין מצב שהוא מחכה איתי שעתיים ואני סתם בוכה ואין לי כלום הלכתי לבית חולים לבד כאשר אני כמעט מעולפת הרופאים אמרו שהיה לי התקף חרדה ושאני צרכיה ליהיות בסביבה רגוע הוא קרע לי את עור התוף בסטירה שהביא לי מלפני כמה זמן מאז אני לא שומעת ואני חולה בשפעת כל הזמן אני מתביישת ולא יכולה ללכת לרופא אפילו אני מפחדת שישאלו אותי מה קרה מה נשאר לי לעשות אני חצי מתה נפשית הצילוווווו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היתה אהבה וזה הפך לאכזריות כואבת - תגובה

ד``ר מני מלכה
    05/01/2013

שלום לך

התיאור שלך קשה ביותר. מה שאת עוברת זה נורא, זה זוועה!!! לא מגיע לך!!!
    ממליץ לך לפנות בדחיפות לקבלה לעזרה.
    נדמה לי שאת בארץ אחרת או שלא הבנתי?

בכל מקרה - פני לקבלת ייעוץ במרכז למניעת אלימות במשפחה.

למה כדאי לך לפנות למרכז למניעת אלימות?

שם לא אמורים לשפוט אותך, או להאשים אותך וגם לא לדחוק בך לעשות דברים. אלא רק להקשיב לך בשלב הראשון ולבחון איתך לאט לאט מה את רוצה ואיך את רוצה להמשיך את חייך.

בהצלחה
    מני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היתה אהבה וזה הפך לאכזריות כואבת

זארה
    05/01/2013

אני נמצאת בארץ אחרת אין לי מאיפה לבקש עזרה הטיפולים כאן הם גם בשפה אחרת גם אם אני אמצא. ואני כל כך מתביישת מעצמי אני אשמח אם תוכל לענות לי מה אני צריכה לעשות עכשיו במצב הנוכחי איך אני עוזבת איך אני קונה כרטיס טיסה ובאה לטיפול בארצי אני בדיכאון כרוני אין לי חברים כבר בשנה האחרונה בכלל ניתקתי קשרים עם כולם גם בארץ אני לא מסוגלת לבנות מעגל חברתי כל שהו או לדבר אפילו אם המוכר בקיוסק אולי אם תפנה אותי לרופא הנכון שאני יחפש פה ואולי אוכל לקבל תרופה כימית שתעזור לי אני לא מסוגלת לעבוד ועם הזמן אני גם יגיע לרחוב אני לא מסוגלת לספר על זה לאמא שלי זה יהרוג אותה ... איפה שהו תוך כדי שאני כותבת לך ושומעת תגובתך אני מבינה שאני לא יכולה לצאת מהבעיה הזו. הוא מבחינתו נמצא כאן כאילו כלום לא קרה אני רועדת בלי הפסקה בצורה אגרסיבית ללא שליטה כבר המון זמן וכשאני אומרת לו ללכת מכאן הוא מדבר איתי על כספים ואיך אנחנו סוגרים כספים בינינו ושאני חייבת לו כסף על כל מה שהביא לי גם במתנה אני לאמסוגלת לדבר איתו על הכסף עכשיו אני בטראומה נוראית אני לא יודעת איך להמשיך לנשום תודה רבה לך על נכונותך לעזור לי מעריכה את זה מאוד שיש אנשים כמוכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד``ר מני מלכה
    05/01/2013

ממליץ לך לנסות ולפנות לייעוץ בנושא גם בארץ שבה את נמצאת

מני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

זארה
    05/01/2013

תודה רבה על התמיכה והתשובה המהירה תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

פנינה דובו
    05/01/2013

זארה יקרה,
    אני מציעה לך לנסות לפנות לשגרירות ישראל במדינה בה את נמצאת, ולבקש שיקשרו אותך עם גורמים ציבוריים בארץ המטפלים בנושא רווחה או בריאות/בריאות הנפש, כולל ההיבט המשפטי.
    מבחינתי את חווה אסון אישי וחייבת עזרה כדי להציל את עצמך. בהנחה שאת אזרחית ישראלית, אני מצפה שיעזרו לך לחזור לארץ.

נסי גם ליצור קשר עם עמותת ל.א. בראשות רות רזניק. יש לה נסיון עשיר בעזרה לנשים הסובלות מאלימות מצד בן-זוג:

ל.א.- לחימה באלימות
    נגד נשים -
    ת.ד. 5941 הרצליה 46101 פקס: 09-9551022

1-800-353-300
    09-9505720

:E-Mail
    [email protected]

דף בפייסבוק:
    no2violence

את חייבת!

פנינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו