מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרגישה טלטלה כבר כמה ימיםאישה14/01/2013
הגרוש יצר קשר עם הרב שסידר לנו את ענייני הגירושין(לפני כמעט שנתיים) ועכשיו הרב הזה קורה לי לשיחה. אני לא יודעת במה מדובר,נראה לי שהגרוש רוצה לבקש שאסלח לו.
מאז אני מרגישה במצוקה, לא הסכמתי ללכת עד שאדע במה מדובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרגישה טלטלה כבר כמה ימים - תגובה
פנינה דובו14/01/2013שלום לך,
יש לך הרבה סיבות לחשוש:
- שלא תעמדי בפני בקשת הסליחה שלו, שתכנעי לרצונו ותבטלי רצונך בפניו?
- שאם לא תיעני לבקשת הסליחה - אז אולי את אשה רעה, המשיבה רעה תחת טובה וככה לא מתנהגת אשה טובה?
- ואולי קשה לך לחשוב שמגיע לך משהו אחר, יותר טוב מהגרוש ואת מוכנה להסתפק בו למרות שאת מרגישה שלא טוב יהיה לך איתו?
- ואולי את חוששת, מפני שאת ממעיטה מערכך, ומורידה אחריות מעצמך, ומעדיפה מישהו ששולט בך ומחליט במקומך - כי זה קל ונוח (אבל רק לזמן מוגבל...)?
- ואולי את פוחדת מפני רגשי אשמה הדוחפים אותך להוכיח שלא את גרמת לגירושים, ואת מוכנה אפילו לחזור אליו כדי להוכיח (לך ולאחרים) שזה לא היה בגללך?
- ואולי את פוחדת שגם אם תחזרי אליו (ואת כבר יודעת שלחיות בזוגיות זה לא קל) - אולי תכשלי שוב...?
החששות שלך הם אמיתיים, אם תכירי בהם - תוכלי גם למצוא את התשובות שלך כנגד הפחדים שהם מעוררים בך ולענות לעצמך.
תסמכי על עצמך. אל תחפשי הסברים ותשובות מהגרוש ואפילו לא מהרב. התשובות נמצאות אצלך! תקשיבי להם! וזה הכי חשוב.
בהצלחה,
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אישה15/01/2013לחזור אליו- בטוח שלא, הוא כבר נשוי, פשוט רוצה שיהיה לו טוב בחיים החדשים שלו וכנראה מפחד שהכעס שלי יפגע בו...
בכל מקרה אני לא מאמינה בדברים האלו, ואני גם לא מקפידה עליו, רק לא סולחת, יש הבדל בין 2 הדברים, בכל מקרה לא משנה, עכשיו רק מנסה להירגע מכל הסיפור הזה ולחזור לחיים שלי ולהצליח להיות בעשייה...
תודה על התמיכה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
פנינה דובו16/01/2013מסכימה איתך לגמרי: העשייה היא פתרון מצויין. וגם הזמן, כמו שאומרים מרפא הכל (כמעט...). יחד עם זאת, כדי להמשיך הלאה, חשוב לעבד את מה שתוקע אותנו בעבר (כמו שאת ממשיכה לדאוג "שיהיה לו טוב בחיים", או כמו שאת "לא סולחת" לו ועוד דברים) - ואז יותר קל להתקדם.
תצליחי!
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)