חובת דיווח???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חובת דיווח???
    בחורה מפוחדת.
    15/01/2013

שלום , אני בחורה בת 20 שסובלת מהפרעת אכילה, ומטופלת במרפאה רב תחומית, הכוללת דיאטנית , מטפלת ,וקבוצות... אתמול הדיאטנית ,הוציאה ממני שאני סובלת מאלימות פיזית מצד אבא שלי , היא ממש הזדעזעה ... ואמרת שהיא תתייעץ עם הפסיכולוגית שלי.
    רציתי לדעת אם יש משהו שהיא חייבת לעשות.. כמו לדווח וכו' , אני ממש פוחדת שזה יקרה... אני לא רוצה לפגוע במשפחה שלי...
    סתם בחורה מפוחדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חובת דיווח???

הוספת תגובה

• חובת דיווח??? - תגובה

פנינה דובו
    16/01/2013

שלום לך,
    בתור אשה בגירה (מעל גיל 18) לא חלה חובת דיווח של המרפאה לגביך, אלא אם כן יש חשש שאת בסכנת חיים ממשית.

בדרך כלל בין מטפל ומטופל יש הסכם מה כן מותר להוציא מחדר הטיפול, אם בכלל, ומה לא. זכותך לעמוד על כך שבטיפול שלך הדברים ישארו בינך לבין המטפל ולא יעברו הלאה. כל עוד באמת לא נשקפת לך סכנת חיים, כאמור.

משום מה העזת לספר את סודך הלא-קל והלא-פשוט לדיאטנית. כנראה שגם את באיזה מקום (לא מודע?) רוצה להשתחרר מהנטל שהסוד הזה מטיל עליך.

אני חושבת שזה בסדר גמור שהדיאטנית רוצה להתייעץ עם הפסיכולוגית, אבל - בהסכמתך.

וגם - אני חושבת שזו הזדמנות(!) עבורך לפתוח את הסוד שבודאי משפיע מאד על חייך, ולטפל בו. כמובן, בתנאי שאת חשה שאת יכולה לומר הכל מבלי להיפגע ושאת סומכת ובוטחת במטפלים שלך ובכך שמה שהסכמתם ביניכם ישמר על ידם.

אל תשארי עם הפחד - דברי עליו עם המטפלים שלך במרפאה.

בהצלחה,
    פנינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו