מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלימות מילוליתמור28/01/2013
נמאס לי כבר נמאס לי
הוא כל פעם מתייחס אליי כאילו אני האויבת שלו די כמה אפשר במקום שיגיד לי כל הכבוד עברת את הלידה בשלום הוא אומר לי איכס כמה דם יש עלייך גועל נפש..
במקום שיגיד לי איזה יופי הורדת את כל המשקל בשעת הלידה חזרת לגוף שלך
הוא אומר לי מה זה איזה בטן יש לך
הוא כל פעם משפיל אותי אומר לי שקוקסינל נראה יותר טוב ממני ומה חסר לי ?
אני ילדה בת 19 לאחר שתי לידות שוקלת 53 קילו ונראת טוב והרבה היו רוצים להיות במקומו אז למה הוא משפיל אותי מה עוד הוא רוצה ?
אני מבשלת אני מנקה אני עושה הכל כל מה שאישה בת 40 עקרת בית עושה אז ילדה בת 19 עם שתי ילדים עושה
למה הוא מקלל אותי ?
תאכלי חרא
חרא על הפרצוף שלך
תמותי אמן
חבל אני חוזר לבית הזה
כוס אמא שלך
תגידי תודה את חייה על חשבוני מים על חשבוני חשמל על חשבוני אוכל על חשבוני
כאילו אתה לא מתבייש ?
אני אמא של הילדים שלך אני מגדלת את הילדים שלך יותר טוב משכל אחת הייתה מגדלת אותם אז מה הבעיה שלך אתה כבר לא אוהב אותי ?
מה גורם לך לקלל בצורה כזו ?
זה פוגע זה משפיל וגם משפיע בחיי היום יום די כמה אפשר להעמיס על הלב ? כמה כאב
ואין לי מושג בכלל למה הוא מקלל מה בגלל שהמכנס שלך לא מכובס ?
אני לא יכולה להספיק הכל אני אמא לילד בן שנתיים וחצי וגם לבת שהיא בסך הכל בת שלושה שבועות ושאני קמה אלייה כמעט כל שעתיים אני לא יכולה להיות ערה גם ביום וגם
בלילה תתאפס על עצמך במקום לקלל תעזור לי אז תקפל קצת כביסה אז תקום תחממם לילד את האוכל לא כל הזמן השפלות
לפעמים אני מעלה במחשבותיי אולי הוא בוגד בי ונמאס לו ממני בגלל זה הוא לא מעריך אותי ומי זו שהוא הולך איתה ? מה היא לא מתביישת גבר נשוי
ֿמצערת שככה נפלתי עלייכם פשוט כבר נמאס לי לבכות לבד אין לי את מי לשתף
ואם יקרה מצב שגבר קורא את זה אז בבקשה תעריך את האישה שלך בבית כי לא תהיה יותר טובה ממנה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלימות מילולית - תגובה
פנינה דובו28/01/2013מור יקרה,
את צודקת בכל מה שאת אומרת ואני מבינה אותך לגמרי - זה לא מגיע לך!
אבל את יודעת מה הבעיה? - זה שאת לא מעריכה את עצמך. ואת זה לא משנים ברגע. זה עבודה לחיים ועבודה קשה.
את גם צודקת שאת מחפשת את מי לשתף ואני שמחה שמצאת אותנו. אבל זה לא מספיק.
מי שיכולים מאד לעזור לך, בעיקר שלא להרגיש כל כך לבד וחסרת אונים, זה אנשים שמבינים ממה את סובלת והם יעזרו לך, ביחד עם עוד נשים כמוך שתוכלי להכיר, בהם תוכלי לפגוש במסגרת שרותי רווחה. הם ינחו אותך בדרך לעשות את השינוי.
בכל מחלקת רווחה ידעו לאן לכוון אותך, אם תספרי להם את הסיפור שלך.
אל תשארי לבד, למענך ולמען ילדיך!
בהצלחה,
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)