לב אטום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לב אטום
    חסויה
    29/01/2013

בעלי הראשון היה אגואיסט ואהב רק את עצמו, התעללות נפשית שמתבטא בחוסר יחס בוטה. נשואה בשנית כשלוש שנים ובחודשים האחרונים אני חווה אלימות שבאה לידי ביטוי בהתקפי זעם צרחות אימים ושבירת חפצים. אי שפיות!!! כל זה ליד התינוק שלנו. אין לי מושג למה אני עדיין פה אבל אני קרובה לברוח!! היינו בטיפול זוגי אחד והוא מסרב להמשיך. פיתחתי אדישות. אסור לי לדבר בבית ואסור לי חס וחלילה לכעוס כי זה מוציא אותו מדעתו ואז הוא שובר הכל. מה עושים??? הוא צריך טיפול נפשי!! הוא מפחיד אותי!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לב אטום

הוספת תגובה

• לב אטום - תגובה

פנינה דובו
    30/01/2013

שלום לחסויה,
    את נופלת קורבן לאלימות ולא בפעם הראשונה, מסתבר מדבריך.

חשוב שתבדקי מה גורם לך להשאב למקום הזה, ואת זה קשה יהיה לך לעשות בלא עזרה של מי שמבין ויכול לעזור לך.
    אני מבינה את העדפתך לפתור את הבעיה ביחד עם בעלך, בטיפול זוגי, אבל כנראה שאין לך פרטנר בשביל זה.
    ועוד טיפ: כל זמן שאת חושבת שהבעיה היא רק שלו (ולא גם שלך) - אין סיכוי שהוא ילך איתך לטיפול, אם בכלל. השינוי יחול כשתביני שגם את צריכה לעשות שינוי.

ולכן אני ממליצה לך לדאוג לעצמך: לא לחכות עד שהוא יסכים, או עד שהוא יצטרף אליך, אלא להתחיל בטיפול שלך, בשבילך, לעצמך. טיפול זה לא עונש, טיפול זה רפואה והבראה לחלקים הפגועים בנפשנו.

ואם הוא מפחיד אותך - תקשיבי לפחד הזה. הוא אומר לך שעליך להיזהר ולנקוט באמצעים כדי להתחזק ולפעול - ולא להשתתק מהפחד!

פני לשירותי הרווחה באזור מגוריך והם ינחו אותך לגבי הטיפול במסגרת המתאימה.

בהצלחה לך,
    פנינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו