הבת שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבת שלי
    אבי
    21/02/2013

בת ה-16 יוצאת עם מישהו שקנאי לה מאוד. מתקשר אליה כל הזמן ועושה לה פרצופים כשהיא יוצאת עם ידידים. מה לעשות? להתערב? אני פוחדת שזה ילך ויחמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבת שלי

הוספת תגובה

• הבת שלי - תגובה

ד``ר מני מלכה
    21/02/2013

אבי שלום,

זה יפה מאוד שאת מגלה עירנות.

זהו מצב סבוך-

מניסיוני בעבודה עם נשים מוכות, שמעתי סיפור שחזר על עצמו.
    גורמים בסביבת האישה (משפחה קרובה, חברים) היו ערים לכך שמדובר בקשר לא בריא, אך הביקורת שלהם גרמה לאישה דווקא להיצמד לקשר ואף להתחתן בניגוד לדעתם של כל האחרים. אחר -כך, כשהאישה חשה מצוקה היה קשה לה לבקש עזרה מסביבתה.היא נותרה לבד.

לכן- לדעתי כדאי לנסות וליצור מצב שבו את מצליחה לשוחח עם הבת שלך על הקשר אך לא ממקום של ביקורת.
    כלומר, שיחה שאיננה גורמת לך לחוש\לחשוב שהיא קטנה, לא מבינה, טועה וכיוצא בזה.
    שימי לב שלא כדאי שהפתרון של הפחדים שלך יהיה הדבר החשוב, אלא היכולת של הבת שלך לפנות אלייך בעת צרה ולקבל את העצה\עמדות שלך.

זה אומר שמצד אחד אכן לא כדאי שתעצמי עיניים ומצד שני תהיי רגישה לקצב של הבת שלך ושלא תחוש מאויימת מדברייך.

מני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו