דואגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דואגת
    איריס
    28/04/2013

שלום וברכה, לפני כארבע חודשים בעלי אמר לי שיש חשד לבקע במפסעה ואח"כ לא. התברר לי שהוא מטופל במכון המטואונקולוגיה, אך אינני יודעת מדוע?. לאחרונה הוא מוציא עלי יציאות של:"שאלו אותי בביה"ח אם לאשתי יש מחלת מין?". אני מודאגת כיוון שיש לי חמישה ילדים שאני מגדלת די לגמרי לחלוטין לבד. שלחתי מייל לביה"ח והם התנצלו שלא יוכלו לתת לי מידע. בעלי מאוד אלים כלפיי מילולית ופסיכולוגית ומתיש אותי נפשית. הוא יכול להיות סדיסט איתי, אך מנגד אני מודאגת מדבר זה במיוחד שבעבר ניהל בגידה בת 4 שנים ותקופות שהיה מונע ממני יחסים בצורה פסיכולוגית כאילו משתמע שזה בגללי... לא אפרט. אני יכולה לכתוב מגילה על החיים הקשים איתו. בכל אופן יש לכך עצה מה עלי לעשות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דואגת

הוספת תגובה

• דואגת - תגובה

ד``ר מני מלכה
    28/04/2013

א שלום לך

אם את מכירה בכך שאת סובלת מאלימות מתמשכת בקשר הזוגי,
    מומלץ בהחלט שתפני לייעוץ במרכז לטיפול ומניעת אלימות במשחה במקום מגורייך.

הדאגות שאת חשה והניסיון שלך לבדוק אם בעלך אכן צודק בטענותיו יכולים להיות תוצר של האלימות שאת מתארת, שהיא עשויה להיות אלימות מתוחכמת, מהסוג שגורם לאדם להתיש את עצמו.

כדי לברר זאת מומלץ אם כן לפנות לייעוץ.

מני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו