מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משפט פלילימיכל09/05/2013
שלום זאת מיכל מההודעה הקודמת. תודה רבה על תשובתך.
אני בדיוק כתבתי הודעה שנעלמה לי אז אני צריכה לכתוב את זה עוד פעם.
מאז שהייתי בפרקליטות ואמרתי שאני מעוניינת במשפט אני בלחץ וחרדות נוראיות.
אולי טעיתי? אני אצטרך להיחקר גם וכיוון שמדובר בהתעללות מינית ופסיכולוגית אני
אצטרך להראות כמה טיפשה הייתי שהאמנתי לכל מה שהוא אמר עלי, כולל שאני
נמשכת לכל גבר שאני רואה ועוד כדומה אמרות כאלו. בנוסף יחקרו אותי על העבר שלי, אולי. זה נשמע ממש נורא לשבת כמה שעות ולהיחקר ככה.
היה לי קשר בעייתי נוסף לפני הקשר האחרון עם בן זוגי שנמשך 5 שנים והיו מעורבות בו אלימות מינית, פסיכולוגית ולבסוף גם פיסית. הקשר היה עם מורה שהיה כמו גורו בשבילי ושוב, אני הייתי מספיק חלשה וטיפשה (או לא) להאמין לכל מה שהוא אומר.
רק אני יכולה להיות טיפשה כל כך. ברור שאלו דפוסים של ביטול עצמי שאני סוחבת
איתי מהילדות ופשוט החמירו והחמירו, עד עכשיו שפעם ראשונה עלה על דעתי ללכת לטיפול. מיותר לציין שבן זוגי זרק אותי מהבית ולא אני עזבתי מרצוני, אבל כשהוא רצה
שאחזור, לא הסכמתי. אפילו שהוא אנס אותי באכזריות ולאורך זמן לא חשבתי לעזוב
אותו, רציתי למות אבל לא חשבתי לעזוב אותו.
זה פשוט מעצבן לחשוב על היום על התהליך הפלילי המייגע הזה ולהתייסר בהאם זה
נכון לעשות אותו. אולי אני צריכה לשבת בכלא על טיפשות? הוא אמר עלי כל כך הרבה דברים ואני פחות או יותר האמנתי לו, כולל זה שאני חסרת שליטה מינית, לא שפויה ועוד. ובכלל, יש לו נכות מביטוח לאומי על מחלה מסויימת וגם יש לו סעיף נפשי, מיותר
לציין שאני לא הבנתי את חומרת העניין. רק עכשיו אני מבינה שפשוט הייתי 5 שנים
עם חולה נפש ואפילו לא תפסתי את זה.
טוב, תודה רבה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משפט פלילי - תגובה
פנינה דובו12/05/2013שלום מיכל,
מנסיוני אני יודעת שבבאר שבע קיים גוף (מסל"ן) ובו ניתן ליווי והדרכה לנשים לקראת ובמהלך דיונים בבית המשפט.
כדאי לך לברר באזור מגוריך האם יש גם שם משהו כזה. בלשכות הרווחה בהן קיימים מרכזי טיפול באלימות במשפחה ידעו מן הסתם לכוון אותך.
בהצלחה,
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)