ארגוני סיוע לנפגעות אלימות במשפחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארגוני סיוע לנפגעות אלימות במשפחה
    אני
    09/06/2013

אני בשנות ה-20 לחיי ויש המון שנים כבר אלימות מצד האב, בעיקר מילולית ופסיכולוגית. אף אחר מבני המשפחה לא סיפר על זה, זה תמיד נשאר במסגרת המשפחה.
    אני פתחתי את זה רק לפני יותר משנה וסיפרתי על זה לפסיכולוג והייתה לי סדרת מפגשים עם עובד סוציאלי, אבל אני עדיין מרגישה שהפגיעה בנפשי היא כל כך גדולה ושאני חייבת לדבר עם מישהו ולהיות בטיפול כלשהו.
    לכן, חשבתי על האפשרות לפנות לאחד מארגוני הסיוע, להתקשר אליהם.. אבל אני ממש מתביישת, מה להגיד להם בכלל בכלל? ועוד שאלה חשובה: איך ארגון הסיוע יכול לעזור לי, באיזה מישורים? גם חשוב לי להישאר אנונימית.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ארגוני סיוע לנפגעות אלימות במשפחה - תגובה

פנינה דובו
    09/06/2013

שלום לך,

קודם כל הרי כבר פתחת את הסיפור שלך, כבר שיש לך נסיון מה ואיך לומר. השתמשי בנסיון הזה.

אם את בכל זאת שואלת מה להגיד, אני מציעה להגיד שאת חווה אלימות כלפיך במשפחה ומעוניינת לברר אם תוכלי לקבל עזרה.

המרכזים לטיפול באלימות במשפחה עוזרים בדרכים שונות. הן בשיחות טיפוליות והן במיצוי זכויות ובקשר עם הקהילה, כמו למשל שילוב במסגרות/קבוצות לעזרה עצמית, קבלת סיוע בדיור, סיוע משפטי - באמצעות תיווך והפנייה לגורמים השונים.

מרכזים אלה שייכים לשרותי הרווחה ואת יכולה לפנות ללשכת הרווחה באזור מגוריך ולברר את הפרטים.

בכל מקום זכותך לשמור על חסיון הפרטים שלך מחוץ למסגרת הטיפול. זו זכות בסיסית ואת זכאית לדרוש אותה בכל טיפול אליו את פונה.

בהצלחה,

פנינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו