אני מגזימה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מגזימה?
    שם בדוי
    13/06/2013

לרוב אני מרגישה בטוחה בבית שלי, בעלי אוהב אותי ועוזר לי ותומך בי..
    כל כמה זמן יש לו התפרצויות, אני מודה שגם לי יש נטיה להגזים אבל מעולם לא פגעתי בו או בילדה, עד היום, שבמהלך הריב שלנו הוא זרק את המפתחות של הבית על הילדה(בת חצי שנה) אבל לא פגע בה, שלחתי לו הודעה שאם הוא יתקרב אליה שוב אני ארצח אותו, והוא בכלל מתכחש למה שקרה..
    יש לנו חיים טובים ונורמלים לרוב, לפני שבועיים במהלך ריב הוא הצמיד אותי לקיר וחנק אותי אחכ החזיק לי חזק את הידיים מאחורי הגב הפנים לתוך כרית "עד שאני ארגע" כי זה משגע אותו שאני כל הזמן בוכה שאני "חולת נפש".. הוא תמיד מאיים שהוא יקח את הילדה ושאף אחד לא יאמין לי כי אני משקרת..
    כמה חודשים לפני הוא ירק לי בפנים וכמעט לקח אותה(הוא עשה את זה כי נעלתי את הדלת כדי שלא יקח לי אותה).. במהלך ההיריון שלי לפעמים היה מגיע שיכור וכועס שאני לא רוצה לשכב איתו, צועק ודוחף אותי מהמיטה(בזמן שהייתי ישנה), פעם זרק עלי תנור עוד בהיריון...
    הוא תמיד זורק דברים, שובר ומקלל..
    העניין הוא שזה לא קורה כל הזמן והתדירות יורדת..
    אולי אני באמת מגזימה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מגזימה?

הוספת תגובה

• חייבת לציין

שם בדוי
    13/06/2013

זה מעולם לא הגיע לרמה שהיו לי סימנים על הגוף..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

שרה
    20/06/2013

שלום. אני לא חושבת שאת מגזימה. אני מידי פעם חוזרת לכאן, כדי לקרוא בעיקר, וכתבתי כאן גם. אני קוראת כאן בעיקר כדי להבין אם אני מגזימה. כלפי היו בעבר סוגים שונים של אלימות פיזית. כן, היו לי סימנים על הגוף. בעיקר בנפש. כבר אין אלימות פיזית. אבל הוא מתעלל בי נפשית. אני בוכה המון. אני כבר בת למעלה מ - 40, יש לי 4 ילדים. מאד קשה לי לעשות משהו. לבקש עזרה. אני לבד.
    את לא מגזימה. לכי ותבקשי עזרה. שלא יהיה מאוחר מידי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מגזימה? - תגובה

ד``ר מני מלכה
    13/06/2013

שלום לך

לא כל כך ברור מה את שואלת בעניין ההגזמה.

האם את מגזימה בכך שאת טוענת שיש אלימות קשה כלפייך?
    אז לא- את לא מגזימה, בכלל.

כך "מתנהגת" ההתנהגות האלימה של בן-זוגך וזה מה שאולי גורם לך לפקפק.

הניסיון מלמד שבדרך כלל האלימות מחריפה עם השנים כאשר לא עוצרים אותה.

לכן מומלץ שתפני לייעוץ במרכז לטיפול ומניעת אלימות במקום מגורייך.
    אין זה אומר שאת אשמה, אלא רק שזכותך לקבל תמיכה וליווי.

אני חושב שאם לא תעשי זאת- זו כבר תהיה הגזמה.

בהצלחה

מני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו