מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם ישנה הצדקה כלשהי לאלימות מילולינטע02/09/2013
ועוד שאלה אינטימית..
יצאתי עם בחור כשנה. כשהיינו מגיעים ליחסים אינטימיים , הייתי מבקשת ממנו לעטות אמצעי מניעה.
הוא מרח אותי כמה דקות עד שהייתי מתעקשת שיעטה אמצעי מניעה , וגם אז ברוב הפעמים הוא היה מתעצבן ועונה לי ב"אבל זה לא נוח לי ", "נו אל תהיי כזאת " , "לא בא לי ואין לי חשק אלייך " והיה מסתובב עד שהייתי נכנעת..
האם יש איזשהו דפוס מסויים שקשור איכשהו לאלימות פסיכולוגית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ישנה הצדקה כלשהי לאלימות מילולי - תגובה
ד``ר מני מלכה02/09/2013נטע שלום,
כשמדובר באלימות בקשר אינטימי, על כל סוגיה, אין כל הצדקה לאלימות.
לאלימות מילולית נלווה היבט פסיכולוגי של איום, הפחתת ערך.... והיא פסולה.
גם שאלתך הנוספת עוסקת בהגדרה של קשר אינטימי. קשר אינטימי ראוי יחשב כקשר שבו כל צד מכבד את הגבולות של האחר. כלומר בן הזוג שלך כדאי שיכבד את רגשותייך ואת הגבול האישי שלך. זהו מבחן נורא חשוב של היחסים. וזו ההזדמנות שלך להגדיר את עצמך ולצפות ממי שאוהב אותך לכבד זאת.
כדאי להסביר לו זאת בשיחה, ולאפשר לו להכיר אותך ולהבין מה עובר עלייך.
בהצלחה
מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)