האם משהו לא בסדר איתי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם משהו לא בסדר איתי?
    ורד
    27/03/2008

האם משהו לא בסדר איתי ? איך אני מרשה לעצמי להישאר במערכת יחסים עם בעל קנאי אובססבי , שתלטן , מקלל כל הזמן . הבעייה אצלו צצה כל פעם שאני קצת מתרחקת ממנו ההסלמה אצלו גוברת, אני אומרת לעצמי אולי אם הייתי מנסה להתקרב קצל אליו הוא היה "נרגע" אבל אני לא מסוגלת נפשית ורגשית, מה לא תקין אצלי אני בחורה מצליחה, נראית טוב, משפחה , חברים הכל בסדר חוץ מהבעל!!!! מה עליי לעשות הייתי רוצה שהוא יעזוב אותי אבל זה לא יקרה , הוא אפילו "מחבק" אותי מחוץ לרצוני - חיבוק בכפיה - דבר הכי נורא שיש . אני צריכה עיצה אני רוצה לעזוב אך מפחדת מעצמי שאני לא יחזור אליו שוב( כי עשיתי זאת בעבר) , אני מפחדת כביכול שהוא "יסתבך" הרי לעזוב אותו מצריך ממני עירוה של כל גורמי המשפט המשטרה וכיוב' , אודה לעיצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם משהו לא בסדר איתי?

הוספת תגובה

• לוורד

ד''ר גיא אנוש
    01/04/2008

ורד שלום,
    אכן, לא תמיד קל להפרד מבעל אלים, ולמען האמת, לא כל הנשים שבן זוגן שתלטן ואלים אכן מעונינות לעשות זאת. כיון שנשמע מדבריך שאת כן מעונינת, רק מרגישה חסרת אונים וחסרת ידע לגבי איך לגשת לכך, אני ממליץ לך לפנות בבקשת סיוע וליווי - כולל ליווי משפטי, ליחידת הליווי המשפטי של נעמת, ו/או ליחידה לטיפול באלימות במשפחה של לשכת הרווחה המקומית, במקומות אלו ישנו הצבר של נסיון וידע כיצד ללוות נשים במצבים דומים לשלך. בהצלחה, גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו