מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני לא יודעת איפה להתחילמור14/11/2013
ממש לא יודעת איפה להתחיל די כבר נמאס לי למה אני חייבת לחיות עם בנאדם אלים מילולית ופיזית קשה ? בפעם האחרונה שהוא הרביץ לי פשוט קיבלתי בוקס לרגל שגרם לי לצלוע במשך שבוע ואמרתי די לא יכולה יותר זה אחרי כל הסטירות והמשיכות בשיער למזלי התקשרתי למשטרה שהצילה אותי ממנו נפרדנו חודשיים אבל הוא אובססיבי וחזרתי אליו הוא כל פעם בא לאמא שלי צועק הופך מקלל והם מפחדים ממנו אין אב במשפחתי ואם אתם שואלים מה קרה עם המשטרה אז כן היא באה למזלי הצילה אותי ממנו לקחו אותו אך לא הלכתי להגיש תלונה אני נורא מפחדת מה יקרה אם הוא ישתחרר
היום שאלתי אותו מה קורה עם העבודה הוא לא יכול לטייל כל היום עם חברים ופשוט עפה לי כרית לפנים עליתי לישון צהריים יחד עם הבת שלי בת 10 חודשים בוכה פשוט בוכה למה מגיע לי חיים כאלו ? אולי כי התערבתי יותר מידי ? כל פעם אני שונאת את עצמי שאני מתערבת לו בחיים אולי אני צריכה לשתוק רק אם יהיה חסר לנו משהו בבית או כסף אני פשוט אבקש ? למה אני צריכה לעלות לישון בוכה מתה וחושבת למה זה מגיע לי ? ככה הוא היה רוצה שיתנהגו לאמא שלו ? אז למה אליי הוא מתנהג ככה ? בא לי לברוח פשוט לברוח רק אם היה יכולת כספית שיכולתי לגדל את
עצמי ואת שתי ילדי לעזאזל אני רק בת 20 נשואה לגבר דוחה בן 21 ויש לנו שתי ילדים אחד בן 3 שבגן ובקושי רואה את אבא שלו תכלס זה יותר טוב כי ההתנהגות שלו אליו דוחה אותי כאילו הוא חושב שהוא לא הבן שלו ואני אמרתי לו למה אתה מתנהג אליו ככה מה אתה חושב אם זה לא הבן שלך פשוט תעשה בדיקה ותתייחס אליו יותר נורמלי ואולי בגלל שהבן שלך פשוט לא דומה לך בשום צורה ? הוא לא חייה כמוך הוא עדין כמוני ופשוט דומה רק לי ? ..והבת.. בת 10 חודשים שאותה הוא אוהב יותר מאת עצמו אולי בגלל שהיא פשוט דומה לך ? אוי אני עשיתי טעות חמורה שהבאתי ממנו ילדים פשוט כבר לא יודעת איזה טעם יש לחיים שלי מה שאני רוצה פשוט לגדל את שתי ילדיי בשקט ולא רוצה שיחשפו לאלימות כמו שאני נחשפתי אוי...אמא שלו מודעת לאלימות שלו כלפיי ורואה את כל הסימנים שיש לי ממנו אם זה צבעים בעיניים בגלל בוקס בעין ואם זה כחול ביד כי קיבלתי בוקס ואם זה כחול בגב וחתך עמוק כי הוא פשוט זרק עליי כד מזכוכית שנשבר בגב שלי ושלט שפגע בגב שלי (זה היה בנוכחותה) והיא פשוט אומרת די תפסיק לא יפה..וכשעזבתי אותו היא כבמובן מתקשרת צועקת עליי מה עשית מהבן שלי...מצטערת זה ארוך אני יודעת פשוט שפכתי את הכל אחרי מריבה ולאימות כרגיל...
אלוהים תן לי כח לעמוד בחיים האלו..ולגדל את שתי ילדיי.. תודה על סובלנות קריאת ההודעה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא יודעת איפה להתחיל - תגובה
פנינה דובו17/11/2013שלום מור,
את זקוקה לעזרה מיידית, אותה תוכלי לקבל באחד ממרכזי טיפול באלימות במשפחה, השייכים לשרותי הרווחה.
אם עוד לא פנית לשם הרי שזה הזמן לעשות זאת. זו ההתחלה וזה הצעד הראשון (והוא הכי חשוב!).
את באמת לא חייבת להישאר בתוך הגיהנום הזה, אלא אם כן את חייבת להעניש את עצמך על משהו ואינך מאמינה בזכותך לחיים אחרים.
נראה לי שבלי להתנתק פיזית מבעלך וסביבתך הנוכחית יהיה לך מאד קשה לעשות שינוי. גם בכך יכולים לעזור לך.
היי אמיצה, את היחידה שיכולה לקחת אחריות על עצמך,
מהרי והצילי את עצמך ואת ילדיך. ועכשיו.
כל מלה נוספת מיותרת.
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)