האם מישהו מכיר קביצת תמיכה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מישהו מכיר קביצת תמיכה?
    ענבל
    27/11/2013

אחרי 30 שנות נישואין וכמעט 2 עשורים בניסיון לסיים את הקשר הלא בריא, אנחנו סוף סוף נפרדים.

אני לא אתאר כאן את הסיפור, כי הדברים די ידועים .... הצורך שלו בשליטה, ולהחזיק אותי קטנה, מבולבלת, לא מוצלחת, לא עצמאית, אשמה..... כל אותם המניפולציות, השקרים, האשמה, בידוד....

אל יחד עם סיום הקשר אני מרגישה שיש לי אפילו יותר שאילות מבעבר. בעבר הייתה שאילה אחת "איך יוצאים מזה"? ואולי גם "האם מותר לי?" והיום יש לי המון המון שאלות, כמו-
    - למה אני מרגישה אחראית על האושר שלו למרות שהוא אף פעם לא התעניין בשלי?
    - איך אני מסבירה לילדים שכבר גדולים מה באמת קרה כדי שלא יחזרו על הטעיוית שלי ועדיין לא לקלקל את הקשר שלהם עם אביהם?
    - איך מוצאים כוחות להתחיל מחדש ולא ליפול לקשר דומה שוב?

בקיצור, אני מרגישה צורך של ממש בקבוצת תמיכה ובטוח שיש כאלה... רק שאני לא מוצאת ...
    רק לפני יומיים היה יום נגד אלימות במשפחה ולא הזכירו כלום על קבוצות תמיכה בשום תוכנית... גם בויצו לא מצאתי כלום

אולי מישהו מכיר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם מישהו מכיר קביצת תמיכה? - תגובה

פנינה דובו
    27/11/2013

שלום ענבל,

את צודקת שאת מחפשת קבוצת תמיכה, הן משום שקשה לעשות את השינוי לבד והן משום שקבוצת תמיכה במקרה הזה היא מענה מתאים.

בכל מרכז טיפול באלימות במשפחה, השייך לשרותי הרווחה ונמצא היום בכל אזור במדינה, מתקיימות גם קבוצות תמיכה.

פני לרווחה באזור מגוריך ותקבלי את המידע הדרוש.

בהצלחה לך!

פנינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו