מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם מישהו מכיר קביצת תמיכה?ענבל27/11/2013
אחרי 30 שנות נישואין וכמעט 2 עשורים בניסיון לסיים את הקשר הלא בריא, אנחנו סוף סוף נפרדים.
אני לא אתאר כאן את הסיפור, כי הדברים די ידועים .... הצורך שלו בשליטה, ולהחזיק אותי קטנה, מבולבלת, לא מוצלחת, לא עצמאית, אשמה..... כל אותם המניפולציות, השקרים, האשמה, בידוד....
אל יחד עם סיום הקשר אני מרגישה שיש לי אפילו יותר שאילות מבעבר. בעבר הייתה שאילה אחת "איך יוצאים מזה"? ואולי גם "האם מותר לי?" והיום יש לי המון המון שאלות, כמו-
- למה אני מרגישה אחראית על האושר שלו למרות שהוא אף פעם לא התעניין בשלי?
- איך אני מסבירה לילדים שכבר גדולים מה באמת קרה כדי שלא יחזרו על הטעיוית שלי ועדיין לא לקלקל את הקשר שלהם עם אביהם?
- איך מוצאים כוחות להתחיל מחדש ולא ליפול לקשר דומה שוב?
בקיצור, אני מרגישה צורך של ממש בקבוצת תמיכה ובטוח שיש כאלה... רק שאני לא מוצאת ...
רק לפני יומיים היה יום נגד אלימות במשפחה ולא הזכירו כלום על קבוצות תמיכה בשום תוכנית... גם בויצו לא מצאתי כלום
אולי מישהו מכיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מישהו מכיר קביצת תמיכה? - תגובה
פנינה דובו27/11/2013שלום ענבל,
את צודקת שאת מחפשת קבוצת תמיכה, הן משום שקשה לעשות את השינוי לבד והן משום שקבוצת תמיכה במקרה הזה היא מענה מתאים.
בכל מרכז טיפול באלימות במשפחה, השייך לשרותי הרווחה ונמצא היום בכל אזור במדינה, מתקיימות גם קבוצות תמיכה.
פני לרווחה באזור מגוריך ותקבלי את המידע הדרוש.
בהצלחה לך!
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)