שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    אלמונית
    04/12/2013

שלום, אני נשואה כבר 4 שנים אמא לילד...
    בעלי בן אדם מאוד נחמד וטוב כשהוא ליד אנשים וליד הילדה
    אנשים מאוד אוהבים אותי חביב על כולם כולל המשפחה שלי,
    בעיה מתחילה כשאנחנו לבד מתחילים הסרטים של קנאה,
    הוא לא מרשה להיות לבד בבית כי כול הזמן חושב שאני בוגדת בו
    וקללות שלא נגמרוץ(זונה שרמוטה,שתמותי, מי את בכלל ומה את בכלל את צריכה פסיכאטר את משוגעת
    שקרנית ועוד)
    עכשיו יודע אני תלויה בו ככלית אז כול יומיים הוא מאיים בעזיבה ואז אני צריכה להתחננן עליו שלא יעזוב..
    אני פשוט לא יודעת מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - תגובה

ד``ר מני מלכה
    04/12/2013

שלום לך. מומלץ לך לפנות בדחיפות למרכז לטיפול ומניעת אלימות במקום מגורייך. שם תוכלי לקבל סיוע, ייעוץ וליווי הן בכל מה שקשור לזכויות שלך והן מבחינה רגשית. אל תהססי לעשות זאת. את זכאית לעזרה תכופה ומיידית. מני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - תגובה

פנינה דובו
    04/12/2013

שלום לך,

את בהחלט זקוקה לייעוץ בנושא וככל שתקדימי - ייטב. אפשר לטפל במצב ולשנות אותו.

הקנאה של בעלך היא קיצונית, והוא סובל ממנה, זה לא שהוא ממציא את זה.
    הבעיה שלך היא שאת סובלת ממנו, אבל יש גם חלק שהוא שלך וזו התלות שלך בו (כלכלית אבל לא רק).

כדי להיות מסוגלת לפעול ולא מתוך התלות הזו, את צריכה עזרה ויעוץ.

פני למרכז לטיפול באלימות במשפחה, בשרותי הרווחה שבאזור מגוריך. שם, אם תרצי, בנוסף לייעוץ שאת זקוקה לו, תוכלי להתייעץ כיצד ניתן יהיה לשתף גם את בעלך כדי לעזור גם לו.

אל תמתיני יותר מדי, בהצלחה,

פנינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו