מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבוד קצתקאל אל15/12/2013
שלום אני א גבר אלים הייתי בטיפול בדיאלוג מחודש בבאר שבע
שם הרגשתי שאני מתחיל להבין את עצמי מבפנים מבין למה האלימות שלי גורמת לצד השני אגב הגעתי לשם דרך בית משפט אני עדיין בתהליכים של לפני פסק דין
אני לא חושב שהמערכת שלנו רוצה לעזור למי שמרים את הראש ומודע ויודע שהוא אלים
אני רק בין 29 וכבר חוויתי את כול סוגיי האלימות מכביכול קטן עד פיזי אני לא גאה בזה להפך אני מאוד מתבייש ומתוסכל אם בכלל אני יכול להיות יום אחד בן זוג טוב אבא בעל חבר אפילו בן ..
שיצאתי מבאר שבע חיפשתי מקום להשתלב אבל בגלל שאני מוגבל (תנאים) אני חייב מלווה לכול מקום שאני הולך .. אז לא יצא לי חוץ ממרכז בראשון שאני עדיין מחכה להם כדי שרק יזמינו אותי לפגישה
לפעמיים אני מרגיש לבד אבל לבד זה מה שיש..
אני מרגיש כול כך עמוס ואין לי אם מי לדבר הקצינת מבחן טוענת שאני כפוי טובה כי אני לא מדבר על המתלוננת זה לא שאני לא מבין שגרמתי לה נזק אני מנסה להבין מאיפה בא לי האלימות הזו
בקיצור ולא ממוקד אני יודע קשה לי כרגע .
יש מקום דרך או משהו שהוכל לדבר על זה לפרוק אחרי 4 חודשים אני מרגיש אותו אדם שלפי המעצר מופנם לא משתף או מדבר קשה לשבת בחברה וסתם להיות אני מרגיש כמו איזה פריק ובכלל שבחורה מדברת איתי אני ממלמל ובורח אני באמת לא יודע מה יהיה איתי ולהן הלך אני מנסה להסתכל בטוב
אבל על העולם אי אפשר לעבוד הוא רואה באמת מה יש לך בלב
אני לא יכול לעבוד אני לא יכול להקיים כאדם נורמלי
ושוב מנסה לחשוב טוב ולהפיק את הטוב אבל אין לי דרך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבוד קצת - תגובה
פנינה דובו15/12/2013שלום לך,
קודם כל שאפו על השיתוף. את האמת, אם לא היית עובר טיפול, היית כותב או מדבר על הקשיים שלך? אני מניחה שלא. אז כבר עשית צעד קדימה.
אתה גם מבין שחשוב לך לדבר עם מישהו, אתה מתחיל להבין את עצמך ואפילו מצליח להסביר מה עובר עליך ומה אתה מרגיש. גם זה מעיד על דרך שהתחלת לצעוד בה.
מה שבעייתי כאן הוא שלא סיימת את התהליך ואתה תקוע בין מה שהיה קודם לבין מה שאתה רוצה לראות בעתיד. זה מקום מאד לא נוח, אין לי ספק.
אני מבינה מדבריך שאתה עדיין תחת פיקוח של שירות מבחן ומוגבל בתנאים של בית משפט. מצד אחד זה מקשה עליך אבל מצד שני זה מחייב אותך ומזכיר לך כל הזמן שעליך להמשיך ולהתמודד עם הקושי שלך, ולחשל את עצמך בפני הנקודות החלשות שלך.
התהליך הזה הוא ארוך ומתמשך. אם תעצור עכשיו, אתה באמת עלול להדרדר אחורנית. בשביל זה אתה חייב להיות חזק, לא לוותר לעצמך, להמשיך ולהאמין שאתה יכול להשתנות. אם תרצה - אתה תוכל.
ככל שתשתף פעולה ותנסה לעזור לעצמך, ככל שתתמיד בכך, מתוך נסיון אמיתי ללמוד ולהכיר את עצמך, ככל שתיתן לאחרים לעזור לך, כך תמצא גם את העזרה שאתה מחפש. אם כרגע זו קצינת מבחן, נצל את מה שאתה יכול לקבל ממנה בשירות.נסה להבין מה היא אומרת לך.
חפש גם תמיכה של חברים, משפחה. אם אתה שוקע - אתה יכול להתייעץ גם עם רופא. כי אתה חייב תמיכה, כמו כולנו או אפילו יותר.
אתה יכול לברר אם יכולים לקבל אותך במרכז לטיפול באלימות, בשרותי הרווחה. יש מרכזים שעובדים בשיתוף פעולה עם שירות מבחן.
תמשיך לחפש ואל תוותר לעצמך.
התחלת. אל תפסיק.
בהצלחה!
פניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)