מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלימות 3 מספר פעמיםליאת16/12/2013
שלום, שמי ליאת ובעלי הרביץ לי מספר פעמים, בפעם הראשונה כשזה קרה היתי קצת בהלם, לא האמנתי שזה קורה לי, פעם אחרי זה זה היה הרבה יותר חמור ובאותה פעם הבנתי שזה יהיה דרך קבע... אבל פחדתי לעשות שום צעד רק בגלל כל האיומים שלו כלפי. חייבת לציין שהוא היה משפיל אותי לא פעם בפני המשפחה שלו, אף פעם לא הרגשתי שום גב ממנו, היו פעמים שהרגשתי שאני האויבת שלו.. היתי מסתכלת תמיד על זוגות אחרים והיתי מקנא בהם.. מקנא ביחס היפה והמכובד אחד לשני ועוד בהרבה דברים שלי לא היו.. כשזה קרה פעם נוספת התלוננתי במשטרה ולהגיד את האמת הרגשתי סוג של הקלה... אבל יש לי שאלה.. למה אחרי תקופה מסויימת תוקף אותי סוג של בכי עם כאב עמוק ואני מרגישה שהלב שלי והנשמה עוד רגע יוצאים מהמקום מרוב הכאב ??? למרות שאני יודעת שאסור להיות בנישואים כאלה וזה לא נכון להמשיך לחיות בפחד וגם אם הוא ירצה לחזור ויעבור את כל הטיפולים האפשריים אני לא אחזור אליו כי זה משהו שהוא בילתי נסלח...
אודה לתגובה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלימות 3 מספר פעמים - תגובה
ד``ר מני מלכה16/12/2013ליאת שלום לך,
כל הכבוד לך שיכולת למצוא את הכוחות להגן על עצמך- זהו רגע משמעותי וחשוב. רגע שבו החלטת שאת מכבדת את עצמך, את הגוף והנפש שלך. ואומרת "עד כאן"!
לא ברור לי מהו אותו כאב שאת חשה (בדידות?),
בכל אופן מומלץ שתפני לטיפול וייעוץ במרכז לטיפול ומניעת אלימות במשפחה במקום מגורייך.
שם תיקחי את הזמן עבור עצמך ותהיה לך אפשרות לבחון יותר טוב את הקשר של במיוחד עם עצמך וגם עם בעלך. במרכזים אפשר גם להשתלב בקבוצות נשים שבהן תוכלי לצבור כוח ולזכות בפרגון ואהבה (שמגיעים לך!).
הטיפול הזה חשוב ומגיע לך!
ידוע שיש נשים שגם אחרי שהן נפרדות מבעל אלים הם איך שהוא נקשרות שוב לגבר אלים- אמנם זה לא אומר שזה מה שיקרה לך וזה לא אומר שזה אשמתך- אבל טיפול יכול לעזור לך לברר ולהבין יותר טוב את ההעדפות שלך ואת האופן שבו את נכנסת לקשרים.
שיהיה בהצלחה
מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)