מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סובלת!!ירדן26/12/2013
כבר במשך 7 שנים סובלת מאלימות והיא הולכת וגוברת התלוננתי מספר פעמים אך ויתרתי למען ילדיי אני רק בת 20 וחצי מגיל 14 סובלת מאלימות ממנו כן מגיל 14
זה התחיל בסטירה ועד לפני כמה ימים שרבתי איתו באוטו ירדתי והוא ניסה לדרוס אותי למזלי זזתי..ואז באתי להוריד את הילדים מהאוטו והוא סגר על הבטן שלי את הדלת מספר פעמים....לפעמים מרגישה כאילו אני אויבת שלו..לא יודעת לאן ללכת ולאן לבוא..אין לי גב מהמשפחה אמא שלי חד הורית והיא בעצמה מפחדת ממנו.. דודים לא בקשר ואחים קטנים ממני במספר שנים ואבא ?? איפה אבא שלי ?? לא יודעת....אני חיה במחשבה שבאחד מין הימים או שאסים סוף לחיי או שהוא יעשה זאת..אני בטוחה !
אני רוצה לכתוב ספר על חיי...
לאן אפנה כול חיי שחורים פשוט שחורים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובלת!! - תגובה
ד``ר מני מלכה27/12/2013ירדן שלום,
אפשר לחשוב, על בסיס הדברים שאת כותבת שהגעת ל"נקודת קצה".
זוהי נקודה שבה נשים מוכות מדווחות על כך שהן הגיעו לקצה, כלומר, הסבל הוא כל כך קשה מנשוא.
נקודת קצה היא נקודה שבה נשים מבינות שמגיע להן משהו אחר!
אחר כך, אחרי שהן מגלות שזה אפשרי, עשוי גם להגיע צער על שנים שהתבזבזו.
אם את מקבלת את מה שאני כותב והדברים האלה מדברים אלייך, אז נראה לי שכדאי שתפני לטיפול במרכז לטיפול ומניעת אלימות במשפחה. שם את זכאית להדרכה, ייעוץ, מילה טובה, עידוד והכוונה. אם יתמזל מזלך תוכלי גם להשתלב בקבוצת נשים שהיו במצבך ולגלות שאפשר גם אחרת.
מה שאני מציע ידרוש ממך מאמץ שעשוי בסופו של דבר להשתלם.
והערה חשובה- זה שאני מציע לך לפנות לטיפול זה לא אומר שאת אשמה במשהו. את לא אשמה בכלום!!!!
מאחל לך בהצלחה
מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובלת!! - תגובה
פנינה דובו27/12/2013שלום ירדן,
זה לא לפעמים, את ובן זוגך אויבים זה לזה. אבל לא בגלל שאת שונאת אותו או הוא אותך. זה בגלל מה ואיך שכל אחד מכם תופס את עצמו. כלומר, זו קודם כל הבעיה שלך עם עצמך ושלו עם עצמו.
אני מציעה לך לטפל בעצמך, אם את רוצה לחיות. תחשבי על זה. את רק בת 20 ויש לך ילדים לגדל.
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך
ירדן29/12/2013איך ולאן אני אלך לטפל בעצמי ?? ואם למקומות האלו אפשר לבוא עם הילדים ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך - תגובה
פנינה דובו29/12/2013ירדן שלום ושבוע טוב,
פני לשרות הרווחה באזור מגוריך ובקשי להתייעץ בנושא אלימות במשפחה. בכל לשכה או מחלקת רווחה ידעו להפנותך למטפלים בתחום הזה, וגם יענו לך על שאלתך בעניין הילדים. זה שונה ממקום למקום וגם תלוי במצב שלך.
בהצלחה,
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)