מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלמוניתשלום09/01/2014
היי יש לי כמה שאלות .. אני סובלת מאלימות נפשית פיזית ומילולית כבר 7 שנים..לא פעם סיפרתי את האילמות בפורום הזה.
יש לי כמה שאלות
א. אני סובלת מפלאשבקים נורא נורא גם בזמן שאני מנקה וגם בזמן שאני צוחקת
ממש זה מלווה אותי לאורך כל היום וזה מגיע למצב של בכי..
גם ממיקרים של לפני המון שנים...מה עליי לעשות כדי לא לסבול מהפלאשבקים. ?
ב.בעלי נורא אובססיבי כלפיי כאילו אני הרכוש שלו
ממש ככה מתנהג אליי אני מפחדת לדבר איתו על פרידה או גירושין כי אני יודעת שהוא יתפרץ וזה יגיע לאלימות..יש לי שני ילדים ממנו ואני עושה הכל כדי שלא נריב והם לא יהיו חשופים לאלימות שלו כלפיי..לא שואלת לאן הוא הולך מה הוא עושה כלום הוא חי את חיו ואני את חיי רק שאני כלואה והוא חופשי..
איך אפשר לגמור עם בן אדם אובססיבי?
ג.אני מלאה רגשות אשם כלפי עצמי אני מאשימה את עצמי בכל מה שקורה ואומרת שזה מגיע לי כי שאלתי שאלות יותר מידי..או התערבתי יותר מידי..או שמגיע לי כי אני סתומה שהבאתי ממנו ילדים
לפעמים אני חושבת להשים סוף לעצמי..אני חיה רק בשביל ילדיי..המרכז לנשים מוכות והרווחה מאוד רחוק מהבית שלי..קשה לי ללכת לשם עם תינוקים ואין מי שישמור עליהם מה אני יכולה לעשות כדי לגמור עם הרגשות אשם ??
אמא שלי לא סובלת אותו ואף אחד מהמשפחה שלי לא אוהב אותו כי הם מודעים לאלימות שלו אבל אין להם הוכחות כי אני מכחישה ..אני לא רוצה שאמא שלי תמות בצער בגלל שאני איתו..לא רוצה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמונית - תגובה
פנינה דובו12/01/2014שלום לאלמונית,
היות ואת מכירה את הפורום הזה, את יכולה לשאוב הרבה מידע ועידוד ממנו.
הצעד הראשון של יציאה מאנונימיות הוא החשוב ביותר.
שימי לב שאפילו כאן את לא מזדהה בשמך ונשארת אלמונית.
למרות כל הקשיים שלך, מה שאת יכולה לעשות למען עצמך הוא לחשוף את עצמך בפני מישהו שיוכל לעזור לך, מישהו שאת פונה אליו ומבקשת את עזרתו: אם זה רופא המשפחה, אם שרותי הרווחה, אם גורמי חינוך, אם חברה טובה ואפילו משפחה.
לאחר הצעד הזה תראי שיפתחו בפניך עוד ועוד אפשרויות וגם תשובות לשאלותיך.
אז היי אמיצה והצליחי,
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)