אלימות מילולית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלימות מילולית
    רינת
    07/04/2008

בוקר טוב ד"ר גיא,

יש לי בן זוג שתמיד כשאנחנו מגיעים למריבה, הוא מתפרץ עליי בקללות נוראיות. אפילו לפני החברים שלו וחובט בקיר.
    אני מגיעה למצב שאני בוכה, כי זה מאד משפיל ומזכיר לי את ההתנהגות של אבי לאמי בעבר (הוריי כתוצאה מכך גרושים).
    היום דיברתי איתו על זה ,והוא אמר לי שאני צודקת ושהוא ישתנה. (עד אתמול הוא תמיד היה מצטדק בטענה ש"אני מוציאה אותו מדעתו" ולכן הקללות).
    מה שכן, רציתי לשאול מה באמת ניתן לעשות ? והאם אפשר לשנות התנהגות שכבר מושרשת מגיל ילדות.? כי מאז שהוא ילד ,הוא תמיד היה מסתבך באלימות.
    תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלימות מילולית

הוספת תגובה

• אלימות מילולית וכלפי רכוש (קיר)

ד''ר גיא אנוש
    30/04/2008

אלימות מילולית המלווה בתוקפנות כלפי רכוש, מהווה פעמים רבות איום והקדמה לאלימות פיזית - אם כי לא תמיד. בכל אופן זוהי התנהגות קשה המקשה על זוגיות במידה ניכרת - ניתן וצריך לפנות לטיפול - ולטםפל בכך לא תמיד קל. בערים ומועצות אזוריות רבות בארץ יש היום תחנות לטיפול באלימות במשפחה, ומטפלים המתמחים בכך - אנא פני ללשכת הרווחה המקומית ובררי לגבי טיפול בתופעה של אלימות במשפחה.

בהצלחה, גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו