מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלימות נפשית וכלכלית לפכמים גם פיזידנה19/03/2014
שלום
אני בת 45 נשואה * 3 ילדים
2 חיילים
נער מתבגר בן 14
אני מזה הרבה זמן סובלת מאלימות נפשית כלכלית לעתים גם פיזית
בעלי עצמאי אני נשואה 20 שנה טיפלתי בילדים בעלי לא נתן לי לעבוד
בגלל שהוא היה צריך לעבוד בשקט ללא הפרעה של ילדים חולים וכו
כיום שאני בת 45 עם 2 פריצות דיסק בגב קצת חרדתית .
הוא מכריח אותי לעבוד אני נאלצת לשטוף מדרגות ובתים אני בסך הכל מרוויחה 1200 שקל אבל קשה לי מאד אבל הוא מאיים עלי ואומר שאני צריכה עוד למצוא עבודה
לא יעזור לי הוא ניתק את הכבלים ביטל כרטיסים מאיים למכור את האוטו שלי
לילדים הוא נותן כסף שהם באים בשבת אני מפחדת לשתף אותם בבעיות שלי אחד מהילדים שלי לוחם ברמת הגולן אני לא רוצה שדעתו תהיה מוסחת
יחד עם זאת הוא משפיל אותי אומר לי לנשק לו תידים ותרגלים אז יהיה כבלים ושהוא ידרך עלי על הראש הוא אומר לי שאם אני אתגרש ממנו לא יהיה לי כלום אני אבכה דמעות של תנין ואני אצטער על זה הוא אומר לי שהוא יגיד ברבנות שטוב לו והוא לא רוצה להתגרש אבל יעשה לי את המוות ואני אלך בלי כלום.
מה לעשות כל החיים היתי תלויה בו כספית מה אעשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלימות נפשית וכלכלית לפכמים גם פיזי - תגובה
פנינה דובו19/03/2014שלום דנה,
את מתארת את חייך עם בעלך, תחת אלימות מתמשכת. הוא שולט בך באמצעות הכח שיש לו עליך וגורם לך לפחד מלנהוג על פי מה שהיית רוצה ומלבטא את רצונך. כי מה שמפחיד אותך יותר זה להישאר בלעדיו ולהתמודד עם החיים בכוחות עצמך.
את כנראה לא טועה, כי את מכירה את עצמך ואת יכולותיך ומבינה שיש לך תלות גבוהה בבעלך. כדי לעשות שינוי, משהו חייב להשתנות בתפישה שלך את עצמך ואת המציאות, וזו כבר עבודה לא קטנה וגם קשה לעשות אותה ללא עזרה. אבל זה אפשרי!
אם את מוכנה למסע הזה, או אפילו אם את מוכנה בשלב זה רק לבדוק ולהבין קצת יותר מה זה אומר, אני מאד ממליצה לך לפנות למרכז טיפול במשפחות נפגעות אלימות בין-זוגית. בכל לשכת רווחה ידעו להפנותך למקום כזה.
אל תפחדי לפנות, היי אמיצה ובהצלחה!
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)