יאוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יאוש
    שר
    07/04/2008

שלום,

אני בת 30, הייתי במערכת יחסים במשך 7 שנים מתוכם שנתיים היינו נשואים. בן זוגי אהב לשלוט בי - מתי הולכת ולאיפה, מתי חוזרת , גם מבחינה כלכלית. אם הייתי חוזרת מאוחר מדי לטעמו או מבלה יותר מדי זמן עם משפחתי או עם חברות הוא היה מתפרץ עלי ,צועק , מעליב, משפיל. במהלך ריב הוא היה חוסם לי את המעבר בגופו ולא נותן לי לצאת. קרה שרציתי לצאת להרגע והוא תפס את ידי בחוזקה והשאיר סימים כחולים. הוא היה מסלק אותי מהבית "תקחי את הדברים שלך ותעופי" או אם את יוצאת אל תחזרי, עצר והעיף אותי מהמכונית...
    לפני כחצי שנה היה לנו ריב גדול ורציתי לצאת להרגע, הוא ההעיף אותי חזרה הביתה ונעל את הדלת. דרשתי לצאת ולא הסכמתי לדבר איתו במשך שבועיים, והוא פתח בהליכי גרושין. כיום אנחנו גרושים אך עדיין בקשר. בן זוגי, שהחל ללכת לייעוץ טוען שהוא עבר כברת דרך והשתנה ושהדברים הללו לא ישנו. מצד שני הוא עדיין אומר שאניומשפחתי גם אשמים בהרבה מהדברים הוא רק לא ידע איך לומר לי שאני לא בסדר.
    אני סבלתי במהלך הזוגיות, אבל עכשיו אני אומללה מאוד. אני מאוד מתגעגעת ולא מסוגלת להתנתק ממנו. אני לא מסוגלת לדמיין את חיי בלעדיו, אך מפחדת מאוד להביא ילדים למערכת כזאת...
    מה לעשות? לנסות לחזור? להתנתק לחלוטין?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יאוש

הוספת תגובה

• יאוש

ד''ר גיא אנוש
    30/04/2008

אני ממליץ לפנות לטיפול - ובבודאי לא לחזור לגבר האלים שאת מתארת - הוא רק יקבל זאת כאישור להמשיך באותה דרך ואף להחמיר. על היאוש והגעגועים ניתן להתגבר. בהצלחה, גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו