לכל הנשים שמתלבטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכל הנשים שמתלבטות
    עפרה
    01/04/2014

הייתי במקום של האלימות לכל סוגיה פיזית...מילולית..כלכלית..מה לא...גם אני פחדתי לעשות את הצעד ו"לברוח" עד שאזרתי אומץ וברחתי למקלט לנשים מוכות .השארתי מאחורי 4 ילדים ..ידעתי שאם אני לא יעשה את הצעד הכל כך קשה אני אמצא את עצמי שותת דם ..ואז לילדים תהייה אמא מתה...הסברתי להם את כוונתי וקיבלתי מהם את "ברכה"והם סייעו בידיי לקחו אותי למשטרה..ומשם למרכז לאלימות במשפחה ..ומשם למקלט....זה הצעד הכי נכון לעשות .שם במקלט את מוצאת את הזהות "שנגנבה" ממך את לומדת לא לפחד..את חוזרת לעצמך עם הדרכה צמודה..שהייתי במקלט שנה ...ואחרי כן יצאתי לעולם אישה אחרת חזרתי להיות עם הילדים היום אני אישה עצמאית ...עוצמתיית ..שמנהלת חיי משפחה ..בלי השפלות..בלי להגיד את אפס...אני חיה מחייכת לעולם והעולם מחייך אלי ..חברה בארגוני נשים שעוזרות אחת לאחרת {הקול הנשי} עובדת בעבודה מכובדת ..אחרי הכל יש חיים אחרי יש תקווה ויש לנו כח שאין לאף אחד ...רק לקום ..ולהציל את עצמכן ..ולא לפחד ..יש אושר . .יש הגשמת חלומות ..הייתי שם....הייתי במקום של אלימות ..ואני כבר לא שם ...גאה העצמי ...וילדיי גאים בי ....מקווה שנתתי אפילו לאחת ממכן כוח ...ומקדישה לכן את השיר של שרית חדד "קומי צאי" ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכל הנשים שמתלבטות

הוספת תגובה

• לכל הנשים שמתלבטות - תגובה

פנינה דובו
    01/04/2014

נפלא, עופרה. את כנראה אשה חזקה ואמיצה ואולי ישנם עוד כמה דברים שסייעו לך בדרכך(תמיכה מהסביבה, למשל, מאד-מאד חשובה).

יחד עם זאת חשוב להתכונן ולדעת שצפויים קשיים רבים בדרך וכי מדובר בתהליך לא פשוט ולא קל.

אני מאמינה שנשים שעברו את זה, כמוך, יכולות לעזור מאד לאחיותיהן ואני שמחה שאת עושה זאת. תבורכי,

פנינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו