בבקשה תעזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תעזרו לי
    אנה
    18/05/2014

אני עוברת אלימות במשפחה מגיל מאוד צעיר. אמא שלי נרצחה מאותו בן אדם שהיה מרביץ לנו ומתעלל בנו. ואבא שלי נרצח ברוסיה.
    אחרי שיצאתי מהפנימיה שולחים אותי ממקום למקום אף אחד לא מוכן לעזור לי בכלום.. אני עושה שירות לאומי ותורמת למידנה ואף גוף ממשלתי לא מוכן לעזור לי. אני גרה בשכירות כל חודש מעיפים אותי מכל בית שאני גרה בו. בגלל קשיים כספיים.
    הלכתי לכל מקום שאמרו לי עברתי מלא וועדות ואומרים שאני לא זכאית לכלום מהמדינה.
    אני מבקשת שמישהו שיודע על מישהו שיכול לעזור לי. אין איך להסביר את זה שכל חודש בגיל 20 את ישנה ברחוב כי אף אחד לא אכפת לו.
    תודה יום טוב (;

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תעזרו לי

הוספת תגובה

• בבקשה תעזרו לי - תגובה

פנינה דובו
    19/05/2014

אנה שלום לך,

כמי שעברה כל כך הרבה דברים בחיים שלך, נפגשת בוודאי עם אנשים וגופים רבים שמטרתם היא לעזור לאנשים שנזקקים לכך. מצער לשמוע שבחווייה שלך אף אחד לא מוכן לעזור לך, כי אני בטוחה שאת צריכה עזרה.

אולי לא תמיד קיבלת את העזרה המתאימה ואולי גם את לא תמיד שיתפת פעולה - ואת זה עליך לנסות ולשנות למרות שזה בכלל לא קל. כדי להצליח את צריכה לדעת להסביר איזה עזרה נחוצה לך וגם ללמוד איך לקבל אותה.

אני יודעת שבתור בת שירות לאומי יש מי שאחראי להיות איתך בקשר ואליו את יכולה לפנות. את גם יכולה להתעניין בשרותי הרווחה או ברשות המקומית למי עוד אפשר לפנות.

ישנם הרבה גופים שעוזרים אבל השאלה מה בדיוק את צריכה. על כך אין באפשרותי לענות במסגרת זו.

מאחלת לך בהצלחה,
    פנינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו