התייעצות חשובה בנוגע לילדה מוכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות חשובה בנוגע לילדה מוכה
    עדי
    22/07/2014

בבניין שלי גרים זוג עם ילדה בגיל יסודי. יש לי סיבות טובות לחשוב שמדובר במשפחה אלימה. לא אחת הייתי עדה לקללות, הצעקות שבוקעות מהבית מדברות בעד עצמן, ופעם אחת האמא משכה לה בשיער בכוח לנגד עיניי.
    כמובן חשוב לי שלא לתת לזה לקרות ולהעלים עין. אבל אני באמת לא יודעת איך, ולכן אני פונה אליכם.
    לפני מספר שנים שוטרים דפקו בדלת של קרובה שלי, הם קיבלו דיווח שהיא מכה את בנה ובאו לבדוק מה המצב בבית. כמובן שזה היה שקר שנולד מסכסוך שכנים, אבל המקרה הזה יצר בה טראומה קשה, ואני מאוד חוששת ליצור מצב כזה אצלם. אפילו במידה וזה כן היה נכון ברור לי שהמשטרה פעלה כאן באופן פשוט טיפשי ולא מקצועי.
    האם מוכר לכם ארגון או גוף שמטרתו לתת מענה לכך בצורה מקצועית ונכונה? תדעו להגיד לי "מה הדרך הנכונה" שלהם לטפל בזה? אני מדגישה שמדובר רק בחשדות ואנחנו לא בטוחים שהיא מוכה, תמיד יכול להיות שזו סתם ילדה מרדנית שצועקת הרבה.
    חשוב לי מאוד לדעת שאני פונה לאנשי מקצוע עם רגישות והבנה נכונה של המצב, בניגוד לשוטר שאין לו הכלים המקצועיים לגשת אל המשפחה הזאת בצורה נכונה.

בבקשה עזרו לי לעזור לילדה הזאת.
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• להבין היכן היא לומדת ...

מנוסה
    17/10/2014

ולדווח בהקדם ..אם מול העיניים שלך נמשכו שערות מאחורי הדלת קורים דברים הרבה יותר גרועים ואת שמעת את זה ..אני לא מבין איך את לא מתערבת ועוצרת פיסית את האירועים ...מותר לך ...את אפילו מחוייבת .
    הנשמה של הילדה הזו נקרעת מול עינייך עזבי תוירטואליות ועשי משהו ,אני חושב שאני הייתי בוחר בלהחזיק את האמא גם מהשיער אבל יש לי בעיה עם אלימות לחלש ממני , אני אבחר בהלרתיע , האישה תרגע , הילדה תבין שזה אסור איך שמתנהגים אליה ,תתחיל לאט לחשוב שונה,תפתח לעזרה .
    תנסי להבין היכן היא לומדת ולדבר עם המנהלת לדווח , ממכתב בתיבת דואר יהיו לך את רב הפרטים שתצטרכי (לא לקחת משהו חשוב) .
    את מצילה אותה ואת הצאצאים שלה , הדברים האלה מסריחים מהיסוד , בבית זה גיהנום שאת לא יכולה לתאר על לעצמך ,אם לא עברת .
    עשי משהו מהר ..בבקשה...תודה ...סליחה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו