מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי שיחה מהכלא..שירה22/08/2014
היי.אחרי התייעצות פה החלטתי סופית להתפנות למקלט יחד עם שני ילדיי.אני נשואה שנה ואמא לילד בן 6 מזוגיות קודמת ותינוק בן 8 חודשים מהנישואים הנוכחיים. במהלך השנת נישואים בעלי תקף אותי פיזית 4 פעמים ובין היתר גם כמה איומים על רצח אם ארצה להתגרש ולקחת איתי את הילד המשותף. בעלי כרגע בכלא. הוא נכנס לשם בגלל סיבה אחרת ולא קשורה לאלימות אבל בזמן שהוא ישב שם הוא העיז לאיים עליי ברצח בטלפון של הכלא וזה מה ששבר אותי לגמרי והחלטתי לעזוב את הבית לפני שהוא ישוב הביתה. הודעתי לו שאנחנו ניפרדים ואני עוזבת עוד לפני שישוב. הוא ביקש והתחנן שלא איזוב בינתיים אלא אתן לו לחזור ולהוכיח לי שהטיפול בכעסים בכלא עזר לו. אני לא מעוניינת והבהרתי לו את זה. היום מתקשר אליי מישהו ומזדהה בתור איציק המטפל הפסיכולוגי של בעלי בכלא,ואחרי כמה שאלות ודיווחים על התקדמות יפה של בעלי,הוא מדווח לי שבעלי הבין את הטעויות שלו ומוכן לפרידה וגירושים כי הבין שזה בלתי נמנע ובנוסף איציק מבקש ממני בכל לשון של בקשה לשקול את בקשתו של בעלי לא לעזוב עכשיו אלא אחרי שבעלי חוזר הביתה.הסיבה לכך היא שבעלי במצב נפשי רעוע והוא חושש שבעלי יכול להגיב להשפחה הזאת ולפגיעה בכבודו בצורה קיצונית כלשהי..
לפי מה שאני הבנתי,איציק המטפל הפסיכולוגי בבית סוהר מבקש ממני לקחת סיכון ולחכות שבעלי יצא ולעזוב אחרי שבעלי יחליט לנכון בשביל לא לפגוע בכבודו לייד בני משפחתו וחבריו.. זה הגיוני?!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף..
שירה22/08/2014איציק הזה כבר דיבר איתי לפני כשלוש שבועות כשבעלי התחיל את הסדנה לשליטה בכעסים. בהתחלה חשדתי שזה אחד מהחברים שלו בחדר או באגף ולא באמת מטפל פסיכולוגי אבל היום התקשר שוב אותו האדם. האם זה חוקי בכלל לבקש ממני דברים כאלה אחרי שהסברתי לו שבעלי תקף אותי פיזית כולל פגיעות פנים? אחרי שסיפרתי לו שכל שיחת טלפון של בעלי מערערת אותי ומורידה לי את הבטחון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף.. - תגובה
פנינה דובו15/09/2014היי שירה,
למיטב זכרוני עניתי לך כבר. נכון
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)