מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלימות מילוליתאנונימית04/11/2014
תקופה ארוכה מאוד אני נכנסת לכל אתר אפשרי כדי ליצור קשר עם נשים או קבוצות תמיכה שבהם נשים שנמצאות במערכת נישואים עם אלימות מילולית
אך קשה מאוד למצוא,לא מצליחה.
יצרתי קשר עם מחלקת הרווחה בעירי אך היה לי קושי להיחשף מכיוון שביקשו ממני להיפגש עם עובדת סוציאלית שתפנה אותי לקבוצה בעיר סמוכה לעיר מגוריי.
אני בת 46 עם שני ילדים בגיל 12 ,9
החיים עם אדם שמתעצבן מכל דבר קטן ,צועק,מקלל, מקניט, מאשים, חושב שהוא צודק בכל ,הוא חכם אין חכם ממנו ועוד....קשים לי מאוד.
הוא עובד בעבודה מכובדת אבל בחוץ לא יודעים מה קורה בבית.
אשמח מאוד לפגוש נשים בסביבות הגיל שלי שנמצאות באותו מצב כדי לדבר , להקשיב, לשתף ולהיות שותפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלימות מילולית - תגובה
פנינה דובו04/11/2014שלום לך,
אין ספק שמפגש עם נשים במצבך יכול להקל עלייך. יחד עם זאת המפגש הזה איננו נוצר יש מאין וללא תיווך של מי שמכיר את הנושא ויכול לסייע בחיבור ביניכן, אני מעריכה שהתוצאות יהיו פחות מועילות ובעיקר בלתי אפשריות.
נשים הסובלות מאלימות בין-זוגית, אינן ממהרות להיחשף, מי כמוך יודעת זאת, ובדאי שלא מעל גבי האינטרנט.
לכן מומלץ להצטרף לקבוצות נשים מונחות, או קבוצות לעזרה עצמית, המבוססות בד"כ על התנסות בהקמת קבוצה. כל זאת במטרה לאפשר את המפגש בתנאים מתאימים ובאופן שיאפשר לך להיתרם ממנו.
ואת יכולה לנסות לחפש מענה בגופים אחרים, מחוץ לרווחה, המסייעים לנשים, כמו מסלן, ויצו, נעמת ואפילו שרותי בריאות (קופות חולים).
בהצלחה,
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית...
שרה04/11/2014אני קוראת אותך ולא מאמינה...
רק הודעה אחת מתחת להודעה שלך, פרסמתי שאני מחפשת קבוצה...
גם אני כמוך חושבת שלהפגש עם נשים במצבי ולדבר - יקל עלי.
גם אני כמוך נשואה וסובלת.
גם אני, כמוך, בת 44...
גם בעלי עובד בעבודה מכובדת, גם הוא צועק ולפעמים מרים יד, גם אני נשואה 21 שנה...
וגם אני פרסמתי וחיפשתי בפורומים, קבוצה.
.... וגם אני נרתעת מחשיפה (בעיקר מהרווחה, בעיקר בגלל חוויה קודמת מאד לא נעימה)
שלך,
שרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיזה אזור בארץ את?
שרה04/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אנונימית04/11/2014שרה יקרה
אני מאזור המרכז
אשמח מאוד לקשר
מחכה לאפשרות הזאת שנים
הפחד להיחשף תקע אותי מבלי לדעת מה לעשות
הנושא של אלימות מילולית כל כך בחיתוליו ולדעתי אין מספיק מענה לנשים במצבנו
חבל מאוד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך מתקדמים מכאן?
שרה04/11/2014ואני לא חושבת שהנושא של אלימות מילולית/רגשית/נפשית וכו' נמצא בחיתוליו. אני כן חושבת שאין בכלל מענה לנושא הזה, בניגוד לאלימות פיזית. מיותר לציין (עבור שתינו ועבור עוד רבות) שאלימות מילולית/רגשית/נפשית וכו' היא לא פחות איומה, מסוכנת ומאמללת מאלימות פיזית. וכן, חוויתי את כל הסוגים המדוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלימות מילולית
טלי24/04/2015היי אשמח לקשר , אני בדיוק באותו מצב ....
כתבי לי אם הינך מעוניינת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי יקרה,
שרה26/04/2015עכשיו קראתי את הודעתך.
כמובן שאת מוזמנת לכתוב לכתובת המייל בשרשור זה.
מחכה...
שרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלימות
מיואשת29/12/2014אני מבינה אותך חיה את אותה סביבנ אלימה. גם אני רוצה לדבר עם מישהי... לעשות משהו... כל הזמן מסתירה. קשה לחיות במציאות כזאת , קשה לשמור את זה בסוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי...
שרה30/12/2014היי, את מוזמנת לכתוב לכתובת מייל שמופיעה בהודעה מעל ההודעה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנחמה קלה
מיואשת30/12/2014תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלימות מילולית - תגובה
פנינה דובו24/04/2015שלום לך,
הקושי שלך להיחשף הוא מן הסתם גם הקושי של נשים אחרות במצבך, ולכן משאלתך לפגוש נשים כאלה, ללא בסיס מאורגן ומקצועי, שיחבר ביניכן, איננה קלה למימוש. כמו כן ככל שאינך מזדהה במסגרת זו, אין לנשים אלה דרך ליצור עימך קשר.
מנסיוני אני ממליצה לך לנסות ולהשתלב במסגרת מחלקת הרווחה, כמסגרת מקצועית ומנוסה בתחום.
עם זאת את יכולה לבדוק במקומות נוספים, כמו ארגוני נשים, משרד הבריאות (קופ"ח) וארגוני סיוע אחרים.
בגדול, עם כל הקושי והבושה שבחשיפת הסוד, קשה מאד לטפל בבעיה, מבלי להתנסות בשלב זה.
בהצלחה,
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)