מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- באיזו קלות תלונות שקר של אישה יכולההמופלל08/03/2015
גם אני כגברים רבים חפים משפע , הופללתי על ידי החברה האקסית איזו גרוזינית שבגדה בי לתקופה ארוכה עם מספר רב של גברים כשהייתי בעבודה !!!
כשגיליתי ב2014 – ניתקתי עימה את הקשר כשהיא מנסה כל הזמן לחזור אלי בשקרים ותחמונים אין סוף ... לאחר זמן מה , בינואר האחרון היא הלכה וניצלה את החוק הפמניסטי הישראלי והגישה2 תלונות שקריות במשטרת רמלה הידועה לשימצה על תקיפות פיזיות (דבר שלא היה ולא נברא) , והוכנסתי (גם זה במרמה על ידי המשטרת רמלה שקראו לי לבוא אחרי העבודה – באתי מרצון ולא ידעתי את מה שהם תיכננו לי) לכלא !!!
לאחר הכלא הגיעה מעצר בית (בקשה שהגיע באופן מפתיע מעורך דיני – כמובן שאין לי שום ידע בנושא) לחודשיים בעוד שהיא ממשיכה להשתרטלל עם גברים רבים יום-ביומו !!!
החברים ובני המשפחה המומים מהמקרה ולא מאמינים באיזו קלות תלונות שקר של אישה בישראל - יכולה להכניס גבר חף מפשע לסיחרור וסחבת של זמן לא מבוטל ... בעוד שהבוגדת צוחקת שם ויודעת כי הפלילה אותי בסיוע מערכת המשפט ומשטרת ישראל , כולם מהצד שלי מכירים את האקסית הגרוזינית הבוגדת אשר הייתה עימי למספר לא מעט שנים !
היום ב"יום האישה" , בעצת עורך הדין נאמר לי כי אחרי פגישתי עם עובדת הסוציאלית (כצפוי שגם תומכת בגירסת המתלוננת ואין לה בעיה בבגידות שלה) עלי להיות בהוסטל לגברים מכים באיזה חור רחוק למספר חודשים – סיפור של הכל מהכל (מחודש ינואר האחרון) לא פחות מ7 חודשים (ואפילו יותר) בלי אפשרות לעבוד ולשלם מזונות (לאישה קודמת לפני הבוגדת) !!!
שאלתי היא :
1.
האם עורך דיני יכל לבקש פחות זמן למעצר הבית (כלא + מעצר בית כחודשיים) ?
ראינו בדיון , כי התובעת המשטרתית והשופט אפילו לא התנגדו
עורך דין אחר אמר כי אם היה מבקש שבוע , והתובעת המשטרתית הייתה מבקשת שבועיים ... זה עדיין עדיף מאשר חודשיים
2.
אני מרגיש כאילו כל מערכת הישראלית נגדי רק בגלל תלונות שקריות של הבוגדת – ואף אחד בכלל לא שואל אותי אם זה נכון או לא .
יש לי הוכחות וראיות אשר סותר את כתבי האישום המנופחים של תובעי משטרת ישראל – מתי אוכל להציגם ?
האם אוכל לתבוע (אני יודע שזה סיכוי קלוש בגלל חוקי הפמניזם בישראל) את הבוגדת השקרנית + משטרת ישראל + עובדת הסוציאלית , ואת כל מערכת במשפט העקום והרקוב – על תלונות שווא ???
3.
אני משלם מזונות (לאישה קודמת לפני הבוגדת) – כרגע בגלל התלונות השקריות , שום כלום – אין לי גם אופציה לשלם מזונות כי חודשיים לא עבדתי ועכשיו לעוד מספר חודשים נכנס להוסטל לגברים מכים !?!
כן , גם אני לא מאמין שבישראל 2015 זה קורה ... איך אני מבקש לא לשלם מזונות או משהו כזה , בזמן שלא נותנים לי לעבוד ולנהל חיים נומארטיבים ???
4.
מתי אוכל להוכיח שאני מופלל ואוכל לחזור לחיים רגילים ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזו קלות תלונות שקר של אישה יכולה - תגובה
פנינה דובו23/03/2015שלום לך,
אכן תסבוכת גדולה.
אתה בטח לא תאהב את מה שאכתוב כאן, כי זה נוגד את כל מערכת הטיעונים שלך, ובעצם אתה נעול על טיעוניך ועל תפיסתך את הדברים, ולכן לא בטוח שתוכל להקשיב לדברי מעמדה זו שלך.
ובכל זאת -
ישנם מספר ארגונים שמסייעים לגברים במצבך (כתוב בגוגל עזרה לגברים ותמצא). אני מבינה שיש לך עורך דין (מנסנגוריה הציבורית?). היות וכך אני מניחה שלא תזכה לסיוע משפטי נוסף - הוא אמור לספק לך תשובות על השאלות המשפטיות שלך - אלא אם כן השאלות שלך דורשות התייחסות מיוחדת שעורך הדין לא מוסמך לתת. ישנם גם גופים מטעם לשכת עורכי הדין (גם תמצא בגוגל) שמסייעים במקרים מיוחדים. ברר אצלם.
בקשר להצעה שקיבלת לעבור תהליך בהוסטל לגברים אלימים: נכון שבטווח הקצר תיקלע לחובות נוספים, אבל בטווח הארוך יכול להיות שתצליח למצוא מענה לשאלות שאתה שואל ולא מוצא להן תשובות, ולחולל מפנה באופן בו מתנהלים חייך, כך שאולי השאלות הללו יהפכו למיותרות, ואתה תצליח לפתוח דף חדש בחייך. אתה בעיקר תכיר את עצמך הרבה יותר טוב ותלמד אלה דפוסים מכשילים אותך וגורמים לך להגיע למקומות כמו זה שאתה נמצא בו עכשיו, ומה אתה יכול וצריך לעשות כדי לעצור את זה כשזה מגיע.
בהוסטל לא יאשימו אותך. בהוסטל יבינו אותך ויעזרו לך לעזור לעצמך, להבין למה כל זה קורה לך. התהליך הוא לא קצר ובטוח שגם לא קל. ההצלחה תלויה בעיקר בך, כמה אתה רוצה בשינוי וכמה אתה מוכן להשקיע למענו. אתה באמת צריך לרצות ולהתאמץ מאד כדי שזה יקרה.
אני מציעה לך לקחת פסק זמן מהחיים ולהקדיש אותו כולו לך-עצמך. ראה את ההוסטל כהזדמנות וכמתנה שקיבלת. אם תצליח - אתה לוקח איתך בסיס לכל החיים, הרבה מעבר לתקופה קצרה.
האופציה האחרת היא להמשיך במלחמותיך נגד רבים "שאינם מבינים אותך", לאסוף עוד ועוד "אויבים שרוצים לפגוע בך" ולהתרחק עוד ועוד מ"החיים הרגילים" אליהם אתה שואף להגיע.
אני מאחלת לך בהצלחה!
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך גברת פנינה דובו על מענך
המופלל24/03/2015אני מודה לך על תשובתך .
אני מצרף אליך את הסרטון "המחודש" ועוד לפני זה סרטון ששלחתי באינטרנט - 21 אלף צפיות פלוס חושבים כמוני .
מצאתי את הסרטון ןשלחתי לכולם מאחר שהוא משקף בדיוק את מה שאני עברתי - מלבד את העובדה שהאקסית הבוגדת היא זו שבגדה בי ולא אני בה : היא גם בגדה בי וגם שלחה אותי לכלא על שקריה במשטרת רמלה .
אקח לתשומת ליבי את הערותיך , אולם אשמח שתצפי בסרטון ותנחי אותי היכן אפשר לתבוע בחזרה את המשטרה , הבוגדת , מעכרת המשפט הרקובה ... פשוט נעשה לי עוול - נפתח לי תיק פלילי הראשון בחיים על משהו שלא עשיתי !
אני עדיין כלוא , עברו חודשים ועדיין אף אחת או אחד במערכת הפמניסטי הרקוב לא שאל עדיין את עמדתי - שימי לב כל הקרקס מתבסס על צד של הבוגדת ללא כל ראיות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתיבה אלימה של גבר אלים
סבתא26/03/2015אני לא מכירה אותך ואין לי שום עניין להזיק לך.
כתיבתך מאוד אלימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך גברת פנינה דובו על מענך - תגובה
פנינה דובו29/03/2015שלום לך,
הפניתי אותך למספר מקומות. נסה אותם.
אני קולטת את תחושת הפגיעות שלך ובטוחה שכך אתה מרגיש. עם זאת אני עדיין סבורה שקיים איזה שהוא דפוס שמכשיל אותך ביחסיך עם בת זוג, בתפיסה שלך את הזוגיות ואת האשה. דפוסי מחשבה והתנהגות מוקנים לנו במהלך החיים (בעיקר בילדות) ופעמים רבות איננו מודעים להם. מסיבה זו איננו יכולים להבין מדוע אנחנו נפגעים וגם לא מזהים את המצבים בהם אנו פוגעים בזולת.
בלי מודעות לדפוסים האלה אי אפשר לחולל שינוי.
לכן אני מציעה לך לקחת את ההזדמנות שניתנה לך. באופן פרטי ואישי (מה שנקרא "טיפול") זה יעלה לך הרבה יותר. מה גם שהלימוד במסגרת קבוצתית, מונחית באופן מקצועי, ספציפית לנושא הזה, הוא הרבה יותר אפקטיבי.
לטווח ארוך אתה יכול לחסוך לך כך הרבה צרות בעתיד. וגם כסף.
בהצלחה,
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)