אלימות רגשית ופיזית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלימות רגשית ופיזית
    אודיה
    10/04/2015

מזה כמספר חודשים אני ובנותי עוברות מסכת התעללות מצד בעלי הכוללת הקנטות, איומים, והיום אף הרמת יד על בתי.
    אתמול הביעה בתי מצוקה מהריבים הבלתי פוסקים בבית, החלטנו לעזוב את הבית, הגענו לאמי.
    היום הלכה בתי הביתה להביא דברים מהבית, אביה כעס עליה, ואף סתר לה על פניה, היא הגיעה לאמי נסערת מאוד הסתגרה בשירותים ולא רצתה לשתף אותנו במה שקרה לה, לאחר שכנועים שיתפה אותנו.
    אני חייבת עזרה, אני צריכה לדעת מה לעשות, אני צריכה עזרה רגשית כדי להתמודד עם המצב, אני רוצה להעניק לבנותי סביבה בטוחה ומוגנת. בבקשה תעזרו לי. בבקשה עוד היום.
    אני חייבת לציין שעד עתה לא פניתי מפני שהיו מעורבים בעניין רב הקהילה שלנו שדווקא תמך בעזיבתי את הבית (זו לא הפעם הראשונה שעזבנו) והבטיח לעזור להתמודד עם הקושי. אך לצערי ניסיתי וזה לא עזר. אני נואשת מאוד, מרגישה בודדה מאוד ואמורה להתמודד עם משהו שלא מוכר לי.
    בבקשה תעזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלימות רגשית ופיזית

הוספת תגובה

• אלימות רגשית ופיזית - תגובה

ד``ר מני מלכה
    10/04/2015

אודיה שלום,

מומלץ שתפני בדחיפות למרכז לטיפול ומניעת אלימות במקום מגורייך.

אם את מתגוררת ביישוב דתי, כדאי לבדוק האם יש מרכז המותאם לאוכלוסייה הדתית. למשל בירושלים יש מרכז שכזה.

במרכז תוכלי לקבל הכוונה והדרכה שאת כה זקוקה לה,

זה חשוב מאוד שתגיעי- כדאי שלא להישאר לבד!!!

מני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו