מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעל עצבניאיציק28/04/2008
שלום אני נשואה כארבע שנים וזמן רב שביני לבין בעלי יש מתחים ומריבות, ספגתי מכל מה שאפשר
אלימות מילולית פיזית ונפשית.
עד היום למעשה, לא יודעת לאן לפנות ולא רוצה לפנות לרשויות שידעו מזה כי כרגע אני והוא נלחמים בשביל לקבל את בתינו בחזרה, היא הוצאה מצו בית משפט והיא במשפחה אומנת כרגע, עוד מעט יהיה משפט ובו יקבלו החלטות. אני חוששת ורוצה מאוד לקבלה בחזרה. הוא מקלל אותי ובועט בי ומעקם לי את הידיים שלי... מבחינתו זה לא אלימות פשוט אני מוציאה אותו מדעתו כך הוא טוען..
האלימות הזו הייתה אפילו לפני שהתחתנו, אני אוהבת אותו ולא רוצה לעזוב אותו לא משנה מה, אם אפשר לעזור לו לקבל עזרה מקצועית בלי שאיש יידע מזה אני אשמח נורא... עכשיו הוא הלך אז אני כותבת, אני נואשת ורוצה להתאבד, לא רוצה להישאר בלעדיו ולא יודעת איך אשרוד אם לא נזכה לקבל את התינוקת שלנו בחזרה. היא הוצאה בגלל הבעיות שביננו. מה לא חטפתי ממנו... יום אחד הכניס אותי למקלחת, פתח את הברז וככה עם הבגדים עליי מתחת לזרם מים החזיק אותי עד שכמעט נחנקתי... זקוקה לעזרה נואשות!!!!!! אין לי עם מי לדבר!!!!! אני לבד עם כל זה ועם מה שעוד יקרה איתו... אנא עיזרו לי למצוא פתרון אבל לא אעזוב אותו בחיים גם אם אני ימות אשלם את המחיר הזה אבל אעשה מה שרק אפשר לעזור לו. כי זה פתרון קל לקום וללכת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא חזקה בריאה ושמחה
אביב מסביב28/04/2008רויטל שלום
ההגיון הישר אומר שההחלטה שלך להשאר איתו היא שגויה. זה שאת רוצה לעזור לו זה אצילי.
אבל לא על חשבון הבריאות הפיזית והנפשית שלך ושל בתך. .את צריכה לסלק גורמים שליליים מהחיים שלך. זה נשמע שאת חיה באוירה הרסנית. העזרה שאת מבקשת - תוכלי לקבל רק מעצמך. ההחלטה לנקות את החיים שלך. לבנות קן נעים ובטוח לך ולבתך. בית שמח ובריא. ואז גם יחזירו לך את ביתך.
את אוהבת את ביתך התינוקת לא? את רוצה חיים יפים בשבילה? את יכולה ליצור זאת.
אם תחליטי להפטר מהדברים הרעים שיש לך בחיים.
אם תחליטי שמעכשיו רק מה שנעים ובריא וטוב ושמח נשאר. וכל השאר את מעיפה ובונה חומת מגן כדי שלא יוכלו לחזור ולהכאיב לך ולבתך יותר.
הלוואי שתצליחי ושתרווי אושר עם בתך- שיותר מכל צריכה אמא חזקה בריאה ושמחה.
אמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביב מסביב - אולי במקום....
שני05/05/2008אולי במקום לתת עצות לאחרים - קודם תיישמי זאת בחייך שלך?
את מייעצת לאיציק להוציא "את הדברים הרעים מחייו וחיי ילדיו". האם את עשית את זה כבר או שאת עדיין מתלבטת אם להרשות את הקשר של ביתך עם אביה הסוטה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני, זה פורום לאלימות ,אבל לא ביננו
אביב מסביב05/05/2008לא לריב! את/ה יכול/ה לתת את דעתך אבל לא כולם מסתכלים על העולם מנקודת התפיסה שלך, אז קצת נימוס אם את/ה נתקל/ת במישהי שלא חושבת בדיוק כמוך.
ו..כן. מה שיעצתי לאיציק עשיתי כבר בעצמי.
אני בהליכי גרושים. אני הרחקתי את הגורם השלילי שלי מחיי.
ואם אני מתירה לביתי להתראות עם אביה - זה בשבילה. לא בשבילו.
ואני שומרת ונשארת בחדר ולא עוזבת אותם לרגע לבד.
העולם זה לא שחור ולבן, את/ה יודע/ת?!
אם אבא שלה היה רע לגמרי - אז הוא באמת לא היה מתקרב אליה. אבל זה לא ככה.
היא מאושרת שהיא נפגשת איתו , היא מאושרת שאמא ואבא לכמה שעות שוב ביחד- וזה מה שאנחנו רוצים - שהילדים שלנו יהיו מאושרים.
אבל אני מתייעצת וחושבת כל יום איך לבנות את העתיד בצורה הטובה הבריאה והנכונה ביותר.
(ולא בהתלהמות, ולא בנקמנות, ולא בפחד)
יש מבין??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן. מה שתגידי...
שני06/05/2008תמשיכי להיות ב- DENIEL....
הקשר של ילדה בת 3 שאינה מודעת לכך שאביה מנצל אותה ועושה מעשה שלילי כלפיה (לכן היא שמחה לראות אותו עדיין - היא לא מודעת) מאוד מאוד יועיל לה.... כן...
וחמודה - לא יעזור כלום שאת נמצאת בחדר איתם: הוא תמיד ימשיך בזה. את יכולה להמשיך בתפקיד הסוהרת עד מחר. זו לא אינטראקציה בריאה בין אב לביתו.
הוא נימשך אליה לא אלייך - את לא מבינה את זה???? הוא חולה.
יש מבין??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני - לא אוהבת את הסגנון הבוטה שלך
אביב מסביב06/05/2008מצטערת, אבל אם את רוצה לעזור את צריכה להפסיק להתקיף.
ולעניננו -
את מדברת מנסיון? מאיפה את שואבת את הפסקנות הזאת? על מה נשענת הידענות הזאת?
וכמה את מכירה אותי ואת הספור של המשפחה שלי כדי להעביר בקורת בקלי קלות כזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן מה שתגידי
שני07/05/2008תמשיכי לעשות רציונליזציה ולחיות בהכחשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרויטל
ד''ר גיא אנוש30/04/2008רויטל שלום
את מתארת מצב באמת נורא. מצד אחד - את סובלת מהתעללות קשה, שכמובן שאסור לחשוף את ילדתך למראות כאלה, או חס וחלילה לאלימות כלפיה, ומצד שני - את אומרת שאת מאוהבת בגבר שמתעלל בך, ורוצה להשאר אתו. - לפעמים צריך לעשות בחירות קשות בחיים וזו אחת מהן - הילדה או הגבר שאת אוהבת, מן הסתם לא יתכן להפקיר אותה לחסדיו או אפילו לנוכחותו של מי שמתנהג במפלצייות שאת מתארת!
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)