משיכה בשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משיכה בשיער
    טלי
    24/04/2015

שלום אני חדשה כאן . אני נשואה שנים רבות ויש לי 4 ילדים, אני אקדמאית ובעלי אקדמאי . לאחרונה בעלי החל מקלל ומגדף אותי רבות , אני לעיתים שותקת בגלל הילדים ולא רוצה להחריף את המצב. לפעמים הוא דוחף אותי ואף צובט את הילדים . אתמול בגלל שפרסמתי תמונה שלו באיזה אתר מתוך רצון לאחל חג שמח התפתחה מריבה והוא משך לי חזק בשיער . האם אני נמצאת במעגל האלימות ומה לעשות ? אני ממש מתביישת במצב ולא סיפרתי לאף אחד . תודה לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משיכה בשיער

הוספת תגובה

• משיכה בשיער - תגובה

ד``ר מני מלכה
    24/04/2015

שלום לך טלי,

ברצוני להתייחס בראש ובראשונה לנושא הבושה.
    הבושה היא מנת חלקן של נשים רבות הסובלות מהתנהגות אלימה של בן הזוג כלפיהן.

יש בבושה משהו "מרעיל", מבודד, סוגר.

לכן חשוב שלא לתת לה "לנצח".
    באופן הפרקטי ביותר- לפנות לייעוץ במרכז לטיפול ומניעת אלימות במשפחה, או לכל אשת טיפול אחרת שמבינה בתחום.
    מפגש ייעוץ יאפשר לך לבחון את הדברים בנוכחות אשת מקצוע, ובאווירה של קבלה ואי שיפוטיות.

לשאלתך הנוספת
    משיכה בשיער הינה התנהגות אלימה לכל דבר.
    הגדרת אלימות- כל פעולה שמכוונת לפגוע באחר, בגופו, רגשותיו, נפשו, רכושו...

נשים בכלל ונשים "מצליחות" (המצליחות במרכאות משום שאני לא כל כך אוהב את החלוקה הזו) בפרט (אקדמיות למשל), עשויות לשקוע בתחושת הבושה, בעיקר משום שהן תופסות את היותן מוכות ככישלון אישי\פגם\דבר שיש להתבייש בו.
    אז כמובן שמשיכת השיער איננה באשמתך ועולם לא יכולה להיות באשמתך!!!!

בהצלחה,

מני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משיכה בשיער

טלי
    24/04/2015

מני היקר, תודה רבה על התגובה המהירה . ובכל זאת המרכז למניעת אלימות פועל תחת הכותרת של העירייה . ממקצועי אני יודעת שהעניין יכול להגיע לגורמים פורמליים כגון משטרה, כתבי אישום וכו'. לא הייתי רוצה בשלב זה לערב את העירייה . יש אפשרות לפנות לגורם אחר, פרטי יותר . הייתי רוצה לספר על התחושות שלי למישהו , להעזר בעצה טובה. תודה רבה ושבת נפלאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו