מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משיכה בשיערטלי24/04/2015
שלום אני חדשה כאן . אני נשואה שנים רבות ויש לי 4 ילדים, אני אקדמאית ובעלי אקדמאי . לאחרונה בעלי החל מקלל ומגדף אותי רבות , אני לעיתים שותקת בגלל הילדים ולא רוצה להחריף את המצב. לפעמים הוא דוחף אותי ואף צובט את הילדים . אתמול בגלל שפרסמתי תמונה שלו באיזה אתר מתוך רצון לאחל חג שמח התפתחה מריבה והוא משך לי חזק בשיער . האם אני נמצאת במעגל האלימות ומה לעשות ? אני ממש מתביישת במצב ולא סיפרתי לאף אחד . תודה לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משיכה בשיער - תגובה
ד``ר מני מלכה24/04/2015שלום לך טלי,
ברצוני להתייחס בראש ובראשונה לנושא הבושה.
הבושה היא מנת חלקן של נשים רבות הסובלות מהתנהגות אלימה של בן הזוג כלפיהן.
יש בבושה משהו "מרעיל", מבודד, סוגר.
לכן חשוב שלא לתת לה "לנצח".
באופן הפרקטי ביותר- לפנות לייעוץ במרכז לטיפול ומניעת אלימות במשפחה, או לכל אשת טיפול אחרת שמבינה בתחום.
מפגש ייעוץ יאפשר לך לבחון את הדברים בנוכחות אשת מקצוע, ובאווירה של קבלה ואי שיפוטיות.
לשאלתך הנוספת
משיכה בשיער הינה התנהגות אלימה לכל דבר.
הגדרת אלימות- כל פעולה שמכוונת לפגוע באחר, בגופו, רגשותיו, נפשו, רכושו...
נשים בכלל ונשים "מצליחות" (המצליחות במרכאות משום שאני לא כל כך אוהב את החלוקה הזו) בפרט (אקדמיות למשל), עשויות לשקוע בתחושת הבושה, בעיקר משום שהן תופסות את היותן מוכות ככישלון אישי\פגם\דבר שיש להתבייש בו.
אז כמובן שמשיכת השיער איננה באשמתך ועולם לא יכולה להיות באשמתך!!!!
בהצלחה,
מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשיכה בשיער
טלי24/04/2015מני היקר, תודה רבה על התגובה המהירה . ובכל זאת המרכז למניעת אלימות פועל תחת הכותרת של העירייה . ממקצועי אני יודעת שהעניין יכול להגיע לגורמים פורמליים כגון משטרה, כתבי אישום וכו'. לא הייתי רוצה בשלב זה לערב את העירייה . יש אפשרות לפנות לגורם אחר, פרטי יותר . הייתי רוצה לספר על התחושות שלי למישהו , להעזר בעצה טובה. תודה רבה ושבת נפלאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)