מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- "אח" גדול ..ארבלי19/06/2015
מאז שאני זוכרת את עצמי האח הגדול שלי מתעלל בי מינית, פיזית, מילולית ובכל דרך אפשרית שקיימת. עצרתי את הכל ביום אחד כשפניתי למשטרה אך אבי עצר בעדי ואמר לי לבטל את התלונות, התקיפות המיניות מאז אכן פסקו, אך מאז מנסה לשכנע אותי כדי שזה יגיע מהסכמה ואני חשה באי נעימות רבה בגלל זה , אני גרה עם ההורים כי אין לי כרגע עבודה מסודרת, אני קופצת מעבודה לעבודה והראש שלי בבלאגן שלם אני בטוחה שזה בגלל מה שחוויתי במשך 10 שנים . זה עושה משהו . עכשיו האח הזה לא עובד לא עושה כלום וחי איתנו בבית, אבא שלי לא עוצר בעדו מלצרוח ולחזור שיכור הבייתה על תקן יומיומי, לקלל את כולם, לשבור דברים בבית, הוא פשוט לא עונה לו, אולי מפחד ..הוא אומר שהוא לא מפחד, כל מה שאהי מספרת לאבא שלי ואני מתחננת שידבר איתו הוא לא אומר כלום ומחכה ש "הזמן יעשה את שלו" הוא אוהב אותו יותר מכולם והוא אומר שבחיים לא יזרוק אותן מהבית, לי אין אמצעים לעזוב ואני מרגישה שאין לי פתרון ואני במצוקה יום יומית,. אפשר עצה בבקשה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "אח" גדול .. - תגובה
פנינה דובו21/06/2015ארבלי יקרה,
לא קל לשנות מציאות לתוכה אנו גדלים, ובטח לא לבד.
אני מציעה לך ליצור קשר עם מרכז המטפל בנפגעי תקיפה מינית (תוכלי לברר ברשות המקומית או בלשכה לשרותים חברתיים היכן יש כזה), כדי שיעזרו לך למצוא את הדרך בשבילך.
זה שאת אמיצה אנחנו כבר יודעים. אל תעצרי, המשיכי.
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)