"אח" גדול ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "אח" גדול ..
    ארבלי
    19/06/2015

מאז שאני זוכרת את עצמי האח הגדול שלי מתעלל בי מינית, פיזית, מילולית ובכל דרך אפשרית שקיימת. עצרתי את הכל ביום אחד כשפניתי למשטרה אך אבי עצר בעדי ואמר לי לבטל את התלונות, התקיפות המיניות מאז אכן פסקו, אך מאז מנסה לשכנע אותי כדי שזה יגיע מהסכמה ואני חשה באי נעימות רבה בגלל זה , אני גרה עם ההורים כי אין לי כרגע עבודה מסודרת, אני קופצת מעבודה לעבודה והראש שלי בבלאגן שלם אני בטוחה שזה בגלל מה שחוויתי במשך 10 שנים . זה עושה משהו . עכשיו האח הזה לא עובד לא עושה כלום וחי איתנו בבית, אבא שלי לא עוצר בעדו מלצרוח ולחזור שיכור הבייתה על תקן יומיומי, לקלל את כולם, לשבור דברים בבית, הוא פשוט לא עונה לו, אולי מפחד ..הוא אומר שהוא לא מפחד, כל מה שאהי מספרת לאבא שלי ואני מתחננת שידבר איתו הוא לא אומר כלום ומחכה ש "הזמן יעשה את שלו" הוא אוהב אותו יותר מכולם והוא אומר שבחיים לא יזרוק אותן מהבית, לי אין אמצעים לעזוב ואני מרגישה שאין לי פתרון ואני במצוקה יום יומית,. אפשר עצה בבקשה ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    "אח" גדול ..

הוספת תגובה

• "אח" גדול .. - תגובה

פנינה דובו
    21/06/2015

ארבלי יקרה,

לא קל לשנות מציאות לתוכה אנו גדלים, ובטח לא לבד.
    אני מציעה לך ליצור קשר עם מרכז המטפל בנפגעי תקיפה מינית (תוכלי לברר ברשות המקומית או בלשכה לשרותים חברתיים היכן יש כזה), כדי שיעזרו לך למצוא את הדרך בשבילך.
    זה שאת אמיצה אנחנו כבר יודעים. אל תעצרי, המשיכי.

פנינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו