מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התעללות פיזית ומילוליתדניאלה21/07/2015
שלום.. אני בחורה בת 28 נשואה חודשיים.. אני עוברת התעללות נפשית ופיזית וזקוקה לעצה.
שלושה חודשים לפני החתונה התחילו כל הבעיות.. התחילו להיות התקפי זעם קללות וגם אלימות כמו משיכת שיער כחולים על הידיים . זה בן אדם נורמטיבי עובד חכם מלומד. כשהוא כועס הוא רואה שחור סוף העולם . מתחיל לכנות אותי בכל השמות שבעולם. לפני החתונה הוא השתמש באלימות ולא היה לי את האומץ לבטל . הוא הבטיח ללכת לפסיכיאטר . כמובן אחרי כל ריב באה הסליחה ושבחים זה לא יקר . אחרי החתונה היו בעיות השתמש שובב אלימויות זרק בגדים מהארון אמר ללכת מהבית ושוב ביקש סליחה. אנחנו הולכים לטיפול זוגי הוא משתנה קצת. הוא לא אוהב כשאני צוחקת הוא לא אוהבת מוזיקה שאני שומעת הוא לא אוהב את הפוני שלי הוא לא אוהב את המעללים הגבוהות שלי. כשהוא בהתקף זעם הוא מתקשר לאמא שלו. בזמן ריב הוא כל הזמן אומר ״ אני הגבר את תעשי מה שאני אומר״.. המצב הגיע שאמרתי שאם הוא לא הולך לפסיכאטר זה נגמר ואז הוא אמר שלא. אמרתי שנגמר ( הוא רגיל שאני אומרת ולא מקיימת) שוב ביקש סליחה אמר הכל שאמא לא תתערב שילך לפסיכאטר.
רגשות אליו אין לי כמו שהיו פעם, ואני כן רואה את עצמי עם גבר אחר. הוא בן אדם מקסים כשלא כעוס הוא תמך בי הרבה בעבר..., אני החלטתי לעזוב אותו אני מוכנה אבל משהו מבפנים אומר לי להשאר עמו. מה זה? פחד ? רחמים? אהבה? תקווה? האם כדי לתת לזה צאנס שינטול כדורים? האם זה עוזר? בבקשה עזרו לי האם זה ניגון חוזר כדי שאחזור אליו?אני רוצה לחיות אני רוצה לצחוק בלי שישתיקו אותי או ישנו אותי בבקשה תעזרו לי בבקשה תתנו עצות על החיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלימות אחרי חודשים
גלית30/08/2015תעזבי אותו דחוף כי הנוראה האדומה כבר נדלקה אם את חושבת שהוא השתני את טועה עדיף לך עכשוב שאת בלי ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)