מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץ דחוףמיואשת30/08/2015
שם תוכן הודעה:צהריים טובים
הסיפור קצת מורכב אני נשואה עם ילדים יש לי שני אחים בוגרים בגיל 28 ואח בן 38
שני אחיי לוקים במחלה נפשית אחי מטופל עם כדורים הוא סכיזופרנט ואחות עם מניה דיפרסיה אימי עזבה את הבית לאחר הגירושים והשאירה את אבי לטפל באחיי כמובן שהם מקבלים קצבה מבלל אחי עובד אמעבר לכך ךא ממש מתפקד אך גם לא מזיק לעוומת זאת אחותי היא הבעייתי כבר מגיל קטן יש לה בעיות התנהגות קשות היא מטילה אימה על אבי מאיימת עליו שוברת חפצים בבית צורחת אם לא מקבלתמה שרוצה נועלת את אבי בבית משפילה אותו וכד כמובן שהיא צריכה טיפול תרופתי יותר חזק אך מסרבת לקחת כעת יש לה חבר שמנצל אותה כמובן שניהם גרים אצל אבי היא דורשתמאבי שיממן אותם ומאיימת עליו אבי מס פעים הזמין משטרה ששלחו אותה לאבחון בבח פסיכיאטרי אך הם טענו שלא צריכה אשפוז ויש לה בעיותהתנהגות בלבד כמובן שהיא דיי ממולחת ופקחית יכולה לתעתע ברופאים כשמשחררים אותה שוב חוזרת לבית אבי והבלגן שוב מתחיל ככה כבר כמה שנים
כמובן שאבא שלי פוחד שתהיה בכלא זה לא מקום שמתאים לה סהכ רוצים טיפול רפואי שמתאים לה ובית משפט רואה אבחון של רופא מעפן ולפי זה מחליט
כעת אבא שלי מעוניין להציא אותה מהבית הוא בהתמוטטות
האם יש דרך להוציא אותה ולדאוג שתקבל טיפול ראוי מה ניתן לעשות ואיך עוזרים לאבי היקר האם עוד יכול לעזור
בבקשה אשמח לתשובה בדחיפות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ דחוף - תגובה
ד``ר מני מלכה30/08/2015שלום לך,
נראה לי שכדאי שההתייעצות תהיה בפורום של בריאות הנפש,
על פניו נראה שהמשפחה צריכה סיוע ותמיכה...
לא אחת יש לדאוג ולתמוך באלה שמטפלים במתמודדים,
אני מניח שבחיפוש תוכלי למצוא פורום\קהילה של משפחות של מתמודדים ותוכלי לחלוק עימן ולקבל עצות מועילות מאוד,
בהצלחה
ד"ר מני מלכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)