שאלות על אלימות במשפחה ותקיפה פיזית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות על אלימות במשפחה ותקיפה פיזית
    רועי
    30/08/2015

אמש השכן שלי השתולל בבית ואיים על בנו. לאיש הסטוריה שלמה של אלימות כלפי משפחתו ואולם משום שאישתו חוששת ממנו או מהאפשרות שהיא תשאר לגדל את ילדיה לבדה, היא מטאטא את האלימות של בעלה ומכסה עליו. כל פעם מחדש הכנסתי אותם אלי הביתה עד שירגע. יש להם בן מתבגר עם בעיות התנהגות איתו יש לו בעיקר מריבות אלימות תוך פציעות משמעותיות אולם האישה מכסה הכל. אמש הוא שוב השתולל וקראתי לבן שיבוא אלי עד יעבור זעם. בתגובה הוא יצא אלי, דחף אותי בפניי, ירק בפניי ואיים לפוצץ אותי. היה לו רצח בעיניים. הזמנתי משטרה שבאה והלכה כלעומת שבאה. מה הפלא ששוב האישה בסתירה הכל. מה אתם מציעים לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלות על אלימות במשפחה ותקיפה פיזית - תגובה

ד``ר מני מלכה
    30/08/2015

הי רועי,
    אם הזמנת משטרה, עשית את מה שצריך לעשות.
    אפשרות נוספת היא לכתוב\להתקשר לקו חירום של ילדים במצוקה ןלהעביר דיווח.
    188

חשוב שהדיווח יהיה אובייקטיבי- כלומר, עובדתי, ללא פרשנויות משלך.

כל טוב

ד"ר מני מלכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות על אלימות במשפחה ותקיפה פיזית - תגובה - תגובה

פנינה דובו
    30/08/2015

שלום רועי,

בנוסף לדברי מני, אני הייתי מציעה לך להיזהר ממעורבות יתר לגבי המשפחה השכנה.
    כשם שהגבר האלים איננו בוטח בעצמו שאשתו אכן נאמנה לו, הוא עלול לראות בגבר שיש לו קשר כלשהו לאשתו כמתחרה בו. נסיונך לתת מחסה לבן המתבגר גם הוא עלול להתפרש אצלו כעזרה לאשתו וכהוכחה למחשבותיו על קשר ביניכם. ובודאי עצם הזמנת המשטרה על ידיך לא משחקת מבחינתו לטובתך.
    כדאי שתהיה מודע לכך ולא תסכן את עצמך יתר על המידה.

פנינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו