אבא אלים כלפיי מגיל קטן- איך יוצאים מהבית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבא אלים כלפיי מגיל קטן- איך יוצאים מהבית?
    אנונימית
    20/05/2016

אני בת 19, ומגיל קטן אבא שלי היה ממש אלים כלפיי וכלפי אמא שלי, ובעבר גם כלפי אחותי הגדולה שהיום כבר לא גרה בבית.
    כשהייתי קטנה הוא היה מרביץ לי ולפעמים משתכר. בגיל 15 הפסיכולוגית שהייתי אצלה הבהירה לו שאסור לו לגעת בי יותר ומאז הוא לא הרביץ לי למרות שראיתי בעיניים שלו כל כך הרבה פעמים כמה הוא רוצה לעשות את זה...
    הוא מקלל אותי והיום אמר לאמא שלי שאני "תאונה שלה" והוא תמיד שובר דברים בבית וצורח עליי ועל אמא שלי ומקלל אותנו.
    אני לא יודעת מה לעשות יותר... אני לא מסוגלת לצאת מהבית משתי סיבות
    אחת היא שאני מפחדת שאם אלך מהבית הוא יפגע באמא שלי ולא יהיה מי שיגן עליה. אני יודעת שזו לא האחריות שלי להגן עליה אלא להפך, אבל זו המציאות שלי...
    השניה היא שאני סובלת מדיכאון קליני ומחרדה חברתית ואין לי מושג איך אוכל להסתדר מחוץ לבית של ההורים.
    היום בבוקר קמתי ישר לקללות ולצעקות והוא לא נתן לי לאכול ארוחת בוקר
    אני לא יכולה לסבול להיות לידו... אין לי ביטחון בכלל ואני יודעת שזה רק בגללו. גם החרדה החברתית והדיכאון זה הכל בגלל היחס שלו אליי מאז שאני קטנה. בגלל כל הקללות והאלימות
    אני לא יודעת איך להתמודד עם זה יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרסמי ופני לכל גוף ממשלתי או ציבורי

אורית
    05/06/2016

מתוקה בוקר טוב
    אל תסבלי את זה רגע אחד. אבא שלך רק בשר ודם היום פה מחר לא!,פני במייל לאיילת שקד, ולכל צוות הבית היהודה במייל (הכל זמין בגוגל), למרות שאין זה תחומם , הצוותים שלהם יעזרו לך , כבר עכשיו.אל תוותרי על החיים מתוקה קחי את אמא וברחו, ה' יהיה בעזרך תמיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתן חייבות לקום ולעשות מעשה!

לי
    09/06/2016

השאלה היא מה אמא שלך חושבת על זה האם היא מוכנה להתגרש? או שהיא מפחדת? האם מפחינתה המצב יישאר ככה? מתוקה , את לא בת 12 את כבר כמעט אישה , דברי עם אמא שלך בנחת , תשתפי אותה תשאלי אותה, בשום אופן על תישפטי אותה , להפך תביני אותה, ובייחד תגיעו לתובנות והחלטות כמו אמא ובת אמיצות ומחוזקות ביחד! אני בעצמי כרגע יוצאת מקשר מתעלל ויש לי 3 ילדים קטנים (לא כמו אצלך שאתן כבר גדולות ויכולות להסתדר במובן של הפרנסה וכו...) תביני, אם לא תקומו ותעשו מעשה איש לא יעשה זאת בשבילכם.... אבל הכי חשוב תצאי מהבושה!!! כי הבושה מחלישה, ומקפיאה, תתחילי בלדבר עם עירגונים יועצים של אלימות במשפחה תשאלי , תשתפי ולעט לעט הם יעזרו לך ויכוונו אותכן לאן שצריך אל תדאגי אף אחד לא וישפוט אותך להפך הם יכולים לעזור המון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פני למרכז למניעת אלימות ברווחה

סבתא
    11/09/2016

שבאזור מגוריך, או חדשי את הקשר עם הפסיכולוגית שהלכתה אליה בגיל 15. מסתבר שאבא מציית לה. במרכז למניעת אלימות במשפחה (או אותה הפסיכולוגית) ימצאו את הדרך להושיט עזרה גם לאמא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו