מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבא אלים כלפיי מגיל קטן- איך יוצאים מהבית?אנונימית20/05/2016
אני בת 19, ומגיל קטן אבא שלי היה ממש אלים כלפיי וכלפי אמא שלי, ובעבר גם כלפי אחותי הגדולה שהיום כבר לא גרה בבית.
כשהייתי קטנה הוא היה מרביץ לי ולפעמים משתכר. בגיל 15 הפסיכולוגית שהייתי אצלה הבהירה לו שאסור לו לגעת בי יותר ומאז הוא לא הרביץ לי למרות שראיתי בעיניים שלו כל כך הרבה פעמים כמה הוא רוצה לעשות את זה...
הוא מקלל אותי והיום אמר לאמא שלי שאני "תאונה שלה" והוא תמיד שובר דברים בבית וצורח עליי ועל אמא שלי ומקלל אותנו.
אני לא יודעת מה לעשות יותר... אני לא מסוגלת לצאת מהבית משתי סיבות
אחת היא שאני מפחדת שאם אלך מהבית הוא יפגע באמא שלי ולא יהיה מי שיגן עליה. אני יודעת שזו לא האחריות שלי להגן עליה אלא להפך, אבל זו המציאות שלי...
השניה היא שאני סובלת מדיכאון קליני ומחרדה חברתית ואין לי מושג איך אוכל להסתדר מחוץ לבית של ההורים.
היום בבוקר קמתי ישר לקללות ולצעקות והוא לא נתן לי לאכול ארוחת בוקר
אני לא יכולה לסבול להיות לידו... אין לי ביטחון בכלל ואני יודעת שזה רק בגללו. גם החרדה החברתית והדיכאון זה הכל בגלל היחס שלו אליי מאז שאני קטנה. בגלל כל הקללות והאלימות
אני לא יודעת איך להתמודד עם זה יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרסמי ופני לכל גוף ממשלתי או ציבורי
אורית05/06/2016מתוקה בוקר טוב
אל תסבלי את זה רגע אחד. אבא שלך רק בשר ודם היום פה מחר לא!,פני במייל לאיילת שקד, ולכל צוות הבית היהודה במייל (הכל זמין בגוגל), למרות שאין זה תחומם , הצוותים שלהם יעזרו לך , כבר עכשיו.אל תוותרי על החיים מתוקה קחי את אמא וברחו, ה' יהיה בעזרך תמיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתן חייבות לקום ולעשות מעשה!
לי09/06/2016השאלה היא מה אמא שלך חושבת על זה האם היא מוכנה להתגרש? או שהיא מפחדת? האם מפחינתה המצב יישאר ככה? מתוקה , את לא בת 12 את כבר כמעט אישה , דברי עם אמא שלך בנחת , תשתפי אותה תשאלי אותה, בשום אופן על תישפטי אותה , להפך תביני אותה, ובייחד תגיעו לתובנות והחלטות כמו אמא ובת אמיצות ומחוזקות ביחד! אני בעצמי כרגע יוצאת מקשר מתעלל ויש לי 3 ילדים קטנים (לא כמו אצלך שאתן כבר גדולות ויכולות להסתדר במובן של הפרנסה וכו...) תביני, אם לא תקומו ותעשו מעשה איש לא יעשה זאת בשבילכם.... אבל הכי חשוב תצאי מהבושה!!! כי הבושה מחלישה, ומקפיאה, תתחילי בלדבר עם עירגונים יועצים של אלימות במשפחה תשאלי , תשתפי ולעט לעט הם יעזרו לך ויכוונו אותכן לאן שצריך אל תדאגי אף אחד לא וישפוט אותך להפך הם יכולים לעזור המון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפני למרכז למניעת אלימות ברווחה
סבתא11/09/2016שבאזור מגוריך, או חדשי את הקשר עם הפסיכולוגית שהלכתה אליה בגיל 15. מסתבר שאבא מציית לה. במרכז למניעת אלימות במשפחה (או אותה הפסיכולוגית) ימצאו את הדרך להושיט עזרה גם לאמא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)