אלימות לשמה וזה רק מתדרדר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלימות לשמה וזה רק מתדרדר
    ורד
    15/05/2008

הודעה להדס- אני חיה בדיוק אותו הדבר וזה סיוט אתמול היה השיא באלימות שהוא סטר לי... הגשתי תלונה עליו במשטרה והפעם זה סופי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלימות לשמה וזה רק מתדרדר

הוספת תגובה

• תשובה לורד

ד''ר הדס גולדבלט
    15/05/2008

ורד,
    את בודאי נמצאת במצב לא קל. גם ההחלטה להתלונן במשטרה היא צעד שקשה להחליט לעשות אותו. אך נראה שעשית את הדבר הנכון.
    בהזדמנות זו אתייחס לגורם ההרתעה שבפניה למשטרה ותלונה על אלימות בן הזוג: עבור גברים רבים, התלונה המוגשת נגדם היא גורם הרתעה ממשי, והם חדלים מן האלימות הפיסית. יש גברים, שלאחר התלונה מוכנים לפנות לטיפול ובלבד שבת-הזוג לא תיפרד מהם, והמשטרה, ובהמשך - בית-המשפט, יקחו בחשבון את העובדה שהפסיקו להתנהג באלימות ופנו לטיפול. הפניה לטיפול בשיתוף פעולה עם המשטרה נעשית בדרך כלל בתיאום עם גורמי הרווחה או המטפלים במרכזים לטיפול ומניעת אלימות במשפחה. יש בכך טעם רב: הרי אינך מתלוננת (אני מקוה) על מנת לנקום בבן זוגך אלא על מנת להגן על עצמך וילדיך ולהפסיק את האלימות. ואם כך הוא יגיע לטיפול - מצוין!
    יחד עם זאת, לצערנו יש גברים רבים שגם תלונה במשטרה איננה מרתיעה אותם ויותר מזה, הם נעשים אלימים ומסוכנים יותר לבנות זוגם. לכן, חשוב מאוד לפנות למשטרה לאחר התיעצות עם גורם טיפולי מתאים, כפי שכתבתי בתשובתי לנורית.

כל טוב, אני מאחלת לך שתעברי בשלום ובביטחון את התקופה הקרובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו