מבולבלת ובמצוקה האם אני חווה אלימות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת ובמצוקה האם אני חווה אלימות?
    חנית
    21/06/2016

שלום אני אם לשני ילדים , נשואה 6 שנים . היחסים עם בעלי מצד אחד מלאי אהבה וישנם רגעים מאושרים וכיפיים.
    יחד עם זאת לבעלי יש התקפי זעם שלא מצליח לשמור על איפוק למשל הוא זורק דברים, צועק, מקלל , משפיל ולעיתים מרביץ ואם הזמן המכות נהיו לשגרה, היו מספר פעמים שהרביץ מכות ממש חזקות וללא הפסקה והיו פעמים שמכות בודדות.
    הוא לא מתנצל על כך ואף אומר שאני מתעללת בו נפשית.כל דבר מאשים אותי. אני מטפלת הרוב בילדים....כל דבר שהוא רוצה אין לי בכלל סיכוי להגיד לא כי אם אז הוא יתחיל עם שרשרת של השפלות....
    ישנן תקופות שכן ניתן לדבר איתו וממש להביע.
    הוא טוען שאני מדמיינת דברים וכבר גורם לי להבין שאני משןגעת...
    חשוב לציין שהוא גם יודע לפנק וכן להגיד מילים טובות....
    אך כשנכנס הטירוף בוא משתנה ונתקע בזה...
    הילדים נחשפו למכות שחטפתי .....
    בהרבה מהריבים הוא פשוט קם והולך ומשאיר אותי לבד איתם.
    אין לי כוח לחברים וגם אין לי כל כך...הוא הרחיק אותי מהמשפחה כי טוען שהם הורסים לנו....ואולי הוא צודק?
    אני מרגישה סמרטוט.
    היום הוא לקח לי את האוזן ופשוט צעק לתוכה ועבר לאוזן השנייה.
    אני נורא מבולבלת מהמצב....
    הרבה פעמים כתוצאה מכוחניות אני גם מתנהגת אליו חזרה לא יפה במילים לא יפות וכואב לי על כך.
    אני עושה כל כך הרבה למענו והוא באמת לא רואה את זה?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כן. את חווה אלימות.

סבתא
    11/09/2016

ולא רק את ניזוקה מכך, אלא גם ילדיך שהם עדי ראיה ושמיעה (ואולי גם הם חוטפים פה ושם מבעלך).

מה עושים? פני מיד למרכז למניעת אלימות במשפחה שברווחה שבאזור מגוריך. או לאחד מקווי החירום העוסקים באלימות במשפחה......אם לצורך שיקום ואם לצורך פרידה. פרידה מגבר אלים צריכה להיעשות במסגרת טיפולית.......

מה לא לעשות? לא לאפשר למצב כפי שהוא להימשך עוד רגע נוסף.

עצם שאלתך האם את חווה אלימות (כשיש אלימות פיזית) מראה עד כמה התופעה כבר הזיקה לך נפשית..........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו