לברוח מכולם גם ממנו והילדים להתחיל הכל מחדש?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לברוח מכולם גם ממנו והילדים להתחיל הכל מחדש?
    אורה
    22/09/2016

שלום אני חייה בזוגיות מעל 10 שנים יש לנו שלושה ילדים ואני סובלת מאלימות מילולית ופיזית את הזמן מאשימים אותי שאני לא עושה את הדברים נכון שומרת על הילדים רע לא מנקה מספיק. לבן זוג שלי יש שליטה מלאה בי בכפסים ובמשפחה ברמה שאני מבקשת 5 שקל לאוטובוס, ההוא כמובן כל הזמן טוען שאני ללא עושה כלום שכל דבר שאני עושה זה רק אחרי שהוא אומר ומזכיר ומבקש.
    אני מגדלת את הילדים רוב הזמן לבד מפזרת בוקר אוספת מהמסגרות בצהריים והכל ברגל כי אין לי רישיון עבודה הכל אני עושה ברגל או אוטובוס חוגים גנים עבודה קניות.
    נכון שאני לא הבחורה הכי נקייה ומסודרת בעולם.
    באלי לעזוב את הכל את הבית את המשפחה ולראות איך הוא יסתדר לבד בלעדיי הקטן שלי בן שנה וחצי .
    כועב לי אני עצובה אני אומללה אני שבורה אין לי חשק לחייות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לברוח מכולם גם ממנו והילדים להתחיל הכל מחדש? - תגובה

ד``ר מני מלכה
    25/09/2016

אורה שלום לך,

את מתארת אלימות שמופנית כלפייך. וחשוב שתדעי שאין הצדקה לאלימות מכל סוג שהוא.
    חשוב שתדעי שישנן נשים רבות שהיו במצבך וחייהן השתפרו.
    חשוב מאוד שתפני לקבל סיוע באחד מן המרכזים לטיפול ומניעת אלימות במשפחה, יש לך זכות לקבל ייעוץ, וליווי. שם תוכלי גם להיפגש עם נשים שהיו במצב דומה ולקבל תמיכה וליווי גם מהן.

חבל ועצוב לשמוע על מה שאת עוברת וזה לא חייב להימשך כך. ההמלצה לפנות לאנשי מקצוע היא כדי שתטפלי בעצמך ותתחזקי.

בהצלחה
    ד"ר מני מלכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו