בן זוג אלים אלי ולילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן זוג אלים אלי ולילדים
    רותם
    28/07/2017

אני לא יודעת מה לעשות יש לי בן זוג שלו אני לא נשואה ויש לנו שלושה ילדים משותפים , יש לו בעיה הוא מאוד אלים אליי ולפעמיים גם כלפי הילדים , הוא צועק מקלל ושובר דברים בבית כשהוא נתקף בעצבים הוא מעיף עליי דברים אספר את הכל הוא הוציא סכין מטבח ואים עליי שבוע לאחר מכן הוא שבר תלול של התינוק כשהילד בפנים לקח את הרגל של הלול וזרק עליי את זה כשתינוקת בת שלושה חודשיים עליי יש לנו ילד בן 3 תינוק בן שנה וארבע חודשים ותינוקת בת 3 חודשיים רוב הזממן אני סגורה בבית והוא מנהל את כל משק הבית אני לא יודעת מה לעשות אני מאוד פוחדת ממנו אין לי משפחה אני לא יודעת למי לפנות תעזור לי בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן זוג אלים אלי ולילדים

הוספת תגובה

• לרותם

ד``ר מני מלכה
    28/07/2017

שלום לך,
    חשוב מאוד שתפני לייעוץ במרכז לטיפול ומניעת אלימות במקום המגורים שלך. מן התיאור שלך עול השילוב של אלימות פיזית ופסיכולוגית, שאליהם חשופים הילדים. במרכז יעריכו את מידת המסוכנות ויעניקו לך ייעוץ להמשך הדרך, ובמיוחד צעדים שבהם את יכולה לנקוט כדי להגן על עצמך ועל ילדייך. חשוב לציין, אין מדובר בצעד שפירושו עזיבת הבעל\גירושין, אלא צעד שנועד להגן עלייך וליצור גבול מול ההתנהגות האלימה. בחלק מן המקרים הגבר מצטרף אף הוא לייעוץ וטיפול ואפשר להגיע לתוצאות טובות. בהצלחה, מני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו