חיים תחת אלימות מתמשכת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיים תחת אלימות מתמשכת
    ליטל
    29/07/2017

שלום רב.
    אני נשואה 3 שנים עם שני ילדים מאוד קטנים.
    הכרתי את בעלי בשנת 2010 ונישאנו כעבור 3 שנים אחרי פרידה של שנה שאני יזמתי שהיינו חברים.
    הסיבה לפרידה הייתה הרגשה שהוא ניסה לשלוט בי וכאמצעי השתמש בכך שגרנו בדירה ששייכת לו מלפני הנישואין. שהיינו חברים בהתחלה הכול היה בסדר , היו סימנים של קמצנות די בתחילת הקשר. שגרתי אצלו התחיל לדרוש ממני לקנות דברים לבית שלו ואמר שאינני משלמת שכר דירה . באיזשהו שלב הרגשתי שאני כל הזמן על תנאי אצלו והחלטתי לעזוב. הייתי לבד שנה וחשבתי עליו כל הזמן. אהבתי אותו. נפגשנו במקרה שוב וחזרנו להיות יחד אחרי הצעה שלו. התחתנו וחיינו שוב בדירה שלו ואז הכול התהפך. הוא לא הסכים לי להחליף שום דבר בבית. התחיל להגיד שזה הבית שלו והוא מחליט. גם היה מעיר לי הערות בלי סוף ומשפיל אותי על איך שאני עושה דברים בבית. אחרי שנולד הילד השני המצב החמיר. התחיל למנוע ממני פיזית לצאת מהבית להוריי עם שני הילדים . היה לוקח לי ילד אחד אליו בכוח. העביר את כל הכספים בחשבון המשותף לפקדון ולא השאיר שקל בחשבון. אמר שאם אלך להוריי אחזור בארון קבורה. הזמנתי משטרה הרחיקו אותו. חזר והלכנו לייעוץ זוגי. אך האלימות נמשכה והתחילו דחיפות. אמר שישים את אמא שלי בתכריחים. אני פוחדת. חושבת לעזוב . הצעתי לו שנתגרש ונסיים יפה . הוא לא רוצה. אומר שאני אשמה בהכול . לא יודעת מה לעשות. רוצה לעזוב ופוחדת שיפגע בי ובילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיים תחת אלימות מתמשכת

הוספת תגובה

• לליטל

ד``ר מני מלכה
    29/07/2017

שלום לב,
    מומלץ לפנות למרכז לטיפול ומניעת אלימות במקום מגורייך.
    מהתיאור שלך עולה כי ישנם סוגיות הנוגעות לאלימות פסיכולוגית וכלכלית. כמו-גם איום ברצח. במרכז תוכלי לקבל ייעוץ והכוונה. ההצלחה
    מני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו