רגשות אשם ופחד שיקחו את הילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגשות אשם ופחד שיקחו את הילדים
    נטע
    01/12/2017

אנחנו נשואים 6 שנים. 2ילדים. התקשורת בנינו מאוד לא טובה וחלק גדול מהשיחות בינינו נגמרות בריב. בעלי לא משתף ברגשות הוא לרוב שותק כשכועס ולי קשה לשמור בבטן אני ישר מתחילה לצעוק ולהטיח אשמה. אני מאוד מנסה לעבוד על זה ובאמת השתפר אבל עדיין יש זליגות. במיוחד אחרי שאני שומרת הרבה זמן בבטן. בגדול, בעלי הוא בן אדם טוב רק שהרבה פעמים אני גומרת לו להתעצבן מאוד ואז הוא מקלל אותי בקללות איומות שאאני לא מסוגלת אפילו להעלות בכתב. כשאני ממש מתעצבנת מכך ומתחילה לצעוק ואפילו לצרוח הוא לפעמים מרביץ לי. לא מכות רצח כן אבל עדין מכאיב גם אחרי יום יומיים. קשה לי עם זה מאוד ועוד יותר קשה לי עם עצמי כי אני ממש מרגישה שאני זו שביאה אותו למצב הזה. אבל הכי קשה וכואב לי זה על הילדים ואני לא יודעת מה לעשות אני מפחדת שאם אערב את הרווחה יקחו אותם חלילה ואני לא מסוגלת לדמיין את זה מה גם שהבושה הורגת אותי כל מי שגר סביבנו בטוח שומע ויודע פשוט בגלל שאני צועוקת ותחושת האשמה גומרת אותי. אני פשוט נאכלת מבפנים ולא יודעת מה לעשות. אשמח לעצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לנטע

ד``ר מני מלכה
    02/12/2017

שלום לך,
    מומלץ לפנות לקבל ייעוץ במרכז לטיפול ומניעת אלימות במשפחה במקום מגורייך.
    שם תקבלי ייעוץ, הכוונה וגם טיפול במידת הצורך.
    ישנה אפשרות גם לגייס את בעלך לטיפול, ועם הזמן לשלב טיפול זוגי כדי לשפר את דפוסי התקשורת.
    אני מסכים איתך לגבי הילדים, והדרך לפתור אשמה היא לעשות משהו בקשר לזה. באמצעות טיפול טוב ניתן יהיה גם לשוחח עם הילדים ולאפשר גם להם מענה טיפולי.
    בהצלחה
    מני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו