מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגשות אשם ופחד שיקחו את הילדיםנטע01/12/2017
אנחנו נשואים 6 שנים. 2ילדים. התקשורת בנינו מאוד לא טובה וחלק גדול מהשיחות בינינו נגמרות בריב. בעלי לא משתף ברגשות הוא לרוב שותק כשכועס ולי קשה לשמור בבטן אני ישר מתחילה לצעוק ולהטיח אשמה. אני מאוד מנסה לעבוד על זה ובאמת השתפר אבל עדיין יש זליגות. במיוחד אחרי שאני שומרת הרבה זמן בבטן. בגדול, בעלי הוא בן אדם טוב רק שהרבה פעמים אני גומרת לו להתעצבן מאוד ואז הוא מקלל אותי בקללות איומות שאאני לא מסוגלת אפילו להעלות בכתב. כשאני ממש מתעצבנת מכך ומתחילה לצעוק ואפילו לצרוח הוא לפעמים מרביץ לי. לא מכות רצח כן אבל עדין מכאיב גם אחרי יום יומיים. קשה לי עם זה מאוד ועוד יותר קשה לי עם עצמי כי אני ממש מרגישה שאני זו שביאה אותו למצב הזה. אבל הכי קשה וכואב לי זה על הילדים ואני לא יודעת מה לעשות אני מפחדת שאם אערב את הרווחה יקחו אותם חלילה ואני לא מסוגלת לדמיין את זה מה גם שהבושה הורגת אותי כל מי שגר סביבנו בטוח שומע ויודע פשוט בגלל שאני צועוקת ותחושת האשמה גומרת אותי. אני פשוט נאכלת מבפנים ולא יודעת מה לעשות. אשמח לעצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנטע
ד``ר מני מלכה02/12/2017שלום לך,
מומלץ לפנות לקבל ייעוץ במרכז לטיפול ומניעת אלימות במשפחה במקום מגורייך.
שם תקבלי ייעוץ, הכוונה וגם טיפול במידת הצורך.
ישנה אפשרות גם לגייס את בעלך לטיפול, ועם הזמן לשלב טיפול זוגי כדי לשפר את דפוסי התקשורת.
אני מסכים איתך לגבי הילדים, והדרך לפתור אשמה היא לעשות משהו בקשר לזה. באמצעות טיפול טוב ניתן יהיה גם לשוחח עם הילדים ולאפשר גם להם מענה טיפולי.
בהצלחה
מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)