אב מכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אב מכה
    טל
    21/05/2008

אבא שלי הרבה פעמים כועס עלינו ומרסביץ לנו ואנחנו מפחדים ממנו ואמא מצדיקה אותו ואנחנו לא יודעים מה לעשות אתמול ברחתי מהבית ואז אבא הלך לחפש אותלי והתחבתי מאחורי עץ והוא לא ראה אבל בערב פחדתי כי אנחנו גרים בישוב קטן וחזרתץי הביתה והוא הירביץ לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אב מכה

הוספת תגובה

• תשובה לטל - אב מכה

ד''ר הדס גולדבלט
    22/05/2008

טל,
    מאחר שטל הוא שם לבן ולבת כאחד - אינני יודעת אם מדובר בבן או בבת. אני פונה אליך כאל בת, ומקווה שאינני טועה...
    לא ציינת את גילך, אך נראה לי שאת צעירה מגיל 18 ולפיכך- נחשבת קטינה על-פי חוק. המשמעות היא, שכל מבוגר שתדווחי לו על אלימותו של אביך כלפיך וכלפי אחייך - חייב לדווח הלאה, לפקיד/ת הסעד במחלקה לשירותים חברתיים או למשטרה.
    החוק קובע, כאמור, שכל מבוגר חייב לסייע - גם שכן או חבר או בן משפחה אחר. על אחת כמה וכמה - איש מקצוע (עובד/ת סוציאלי/ת, המורה בבית-הספר, רופא המשפחה וכו').

התנהגותו של אביך פסולה, ותמיכתה של אמך בו - פסולה גם היא. אין שום סיבה שתגדלי בפחד - במיוחד בפחד מהוריך - שאמורים להגן עליך ולאהוב אותך ללא תנאי. לכן אני ממליצה מאוד שתשתפי איש מקצוע שאת סומכת עליו: המורה? היועצת החינוכית בבית-הספר? הרופא? האחות? העובדת הסוציאלית? לשתף אחד מן האנשים הללו עדיף על בריחה מן הבית וקבלת עונש נוסף בעקבותיה.

הם אמורים לדעת כיצד לנהוג בהמשך. מאוד חשוב שהוריך יקבלו ייעוץ, ואם יימצא שיש בסיס לתלונה במשטרה נגד אביך - יהיה צורך לעשות גם זאת. אנשי המקצוע שציינתי, ובמיוחד העובד/ת הסוציאלי/ת אחראים לסייע לך מיידית!

כל טוב
    הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו